עיסת נייר התחלתי לכייר בעיסת נייר,יש תוצאאה מצורפת. אשמח על כל טיפץ
P pushonit New member 18/5/04 #2 וואי, נהדר את יכולה לתאר את שלבי העבודה? באיזה טכניקה עבדת? תמשיכי ככה, זה ממש יפהפה...
ג גימלאית New member 18/5/04 #3 תודה השתמשתי בחומר של מגרסה מישרדית. השריתי ,עירבבתי בדבק לבן,שמתי על קערה נילון ניצמד,ובניתי. למעלה מרחתי דבק טפטים. אל תשאלי על כמויות אין לי מושג. עבדתי אינטואיטיבית על פי קטעי מידע מפה ומשם. אחרי כמה ימים ציפיתי בעבודת מפיות.
תודה השתמשתי בחומר של מגרסה מישרדית. השריתי ,עירבבתי בדבק לבן,שמתי על קערה נילון ניצמד,ובניתי. למעלה מרחתי דבק טפטים. אל תשאלי על כמויות אין לי מושג. עבדתי אינטואיטיבית על פי קטעי מידע מפה ומשם. אחרי כמה ימים ציפיתי בעבודת מפיות.
A ayala26 New member 19/5/04 #10 מצאתי את התשובה לבד פיספסתי את השורה בהודעה הקודמת שבה פירטת שלבי עבודה. לכן אני חוזרת בי מהשאלה - אבל לא מהמחמאות
מצאתי את התשובה לבד פיספסתי את השורה בהודעה הקודמת שבה פירטת שלבי עבודה. לכן אני חוזרת בי מהשאלה - אבל לא מהמחמאות
A ayala26 New member 20/5/04 #16 תודה לך צרפתי את הקערה לגלריית עיסת נייר. ממתינה בקוצר רוח ליצירות נוספות
דביר58 New member 4/10/21 #18 נכתב ע"י דביר58: עיסת נייר לחץ כדי להרחיב... קבצים מצורפים קנטור 28.jpg KB 902.4 · צפיות: 0