עיסת שוקולד - צריכה עזרה

ima shel tomer

New member
עיסת שוקולד - צריכה עזרה

שלום לפורום, אני מקווה שהגעתי למקום הנכון היום בצהרים מגיעה אלי קבוצת ילדים ותכננו להכין עציצים מגביעי מעדנים מפלסטיק כשה"אדמה" בפנים אמורה להיות עיסה משוקולד כמו זו שמכינים לכדורי שוקולד היתה לי עיסה מוכנה של פילסברי בבית אבל עכשיו ראיתי שפג תוקפה ואני חייבת להכין משהו במקום אין לי אפשרות ללכת למכולת כך שמה שיש לי בבית זה קמח, שוקולד, קקאו, ביצים חמאה חלב ריויון ואפילו פצפוצי אורז איך אנחנו מכינים מזה עיסה אכילה לבסיס בעציץ. תודה

את חדשה כאן?ברוכה הבאה,ויופי של רעיון אני

מחממת בסיר את החמאה יחד עם השוקולד עד שתתקבל לך עיסה אחידה ולזה הייתי מוסיפה את פצפוצי האורז. חשוב רק שהעיסה יחד עם הפצפוצים לא תהייה נוזלית. זה אמור להיות גם טעים.

רק עכשיו ראיתי שאת אמא של תומר,גם אני אמא של

תומר
בן כמה תומר שלך? שלי בן 6 , וגם אצלנו בגן יש פעילות כזאת עם הילדים, תומר היום מוזמן לאחת החברות שלו לפעילות יצירה לקראת ט"ו בשבט.

ima shel tomer

New member
הי ../images/Emo13.gif

תומר שלי בן 7 ודווקא את הפעילות אני עושה לחברות של אחותו הקטנה יותר, שבאות אלינו הביתה בטח תומר ירצה להשתתף גם (וכמו שאני מכירה אותו אז גם להזמין עוד חברים לחגיגה) דווקא היה יכול להיות משעשע אם אני הייתי האמא שמארחת את תומר שלך היום
חשבתי להכין את העיסה בתוך גביעי מעדנים שאספנו השבוע קודם ידביקו מדבקות על הגביעים (אני מתעצלת שיצבעו כדי ללכלך פחות) יכינו את העיסה (או שיקבלו מוכנה וישימו בגביעים ישימו ביגלה למעלה (כאילו אבנים??) ניקח כפית ויצרו ממנה פרח או עץ או משהו ואני מקווה שתצא פעילות נחמדה אם יצא יפה מבטיחה לצלם
שאלה כמה חמאה לכמה שוקולד את חושבת שאני צריכה לשים?

תנסי לשים 200 גרם חמאה עם 200

גרם
ואז תערבבי עם הפצפוצי אורז, אם ישאר לך את תכיני כדורי שוקולד ותצפי אותם עם סוכריות או קוקוס.

../images/Emo124.gifאמא של תומר

איך הייתה הפעילות? איך יצאה לך התערובת? צילמת? מה שלום תומר?

ima shel tomer

New member
יצא טעים ../images/Emo152.gif חבל על הזמן

אין תמונה כי הילדות טרפו מהר התערובת יצאה כל כך טעימה - שכולנו נישנשנו אותה גאנש והוספנו לו את הפצפוצים חצי שעה להתקרר במקפיא בנתיים הן הדביקו מדבקות וצירו פרחים אפילו ילדה בת שנה השתתפה בחגיגה. תומר יצא לשחק כדורגל .... לא רצה להשאר עם הבנות

אה יופי אני שמחה שהצליח לכם.תישארי איתנו

כאן בפורום, ותשתפי אותנו במטעמים שאת עושה עם הילדים, כיף כאן, הדיירים משהו משהו

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אני דווקא הייתי הולכת על הכנת עוגת שוקולד ואז הופכת את זה לעיסת כדורי שוקולדת או שמה חתיכה מהעוגה לכל ילד בתוך הגביעים של המעדנים וככה יש גם עודה.

למעלה