עיסת שוקולד

ima shel tomer

New member
עיסת שוקולד ../images/Emo4.gif

שלום לפורום, שאלתי גם בפורום של בישול הורים וילדים אבל אני מנסה גם פה אולי מישהו יוכל לעזור. היום בצהרים מגיעה אלי קבוצת ילדים ותכננו להכין עציצים מגביעי מעדנים מפלסטיק כשה"אדמה" בפנים אמורה להיות עיסה משוקולד כמו זו שמכינים לכדורי שוקולד היתה לי עיסה מוכנה של פילסברי בבית אבל עכשיו ראיתי שפג תוקפה ואני חייבת להכין משהו במקום אין לי אפשרות ללכת למכולת כך שמה שיש לי בבית זה קמח, שוקולד, קקאו, ביצים חמאה חלב ריויון ואפילו פצפוצי אורז איך אנחנו מכינים מזה עיסה אכילה לבסיס בעציץ. תודה

homets

New member
אולי כבר קצת מאוחר לענות, אבל בכל מקרה../images/Emo13.gif

כדורי שוקולד של פירגה - מעולים מעולים!! להמיס במיקרו 200 גרם שוקולד לשים את השוקולד בקערת פיירקס ג ד ו ל ה – לא להוסיף כלום –לכסות במכסה ולהפעיל ל-4 דקות. בסיר קטן לשים: מיכל שמנת מתוקה כף גדושה קקאו 4\\3 כוס סוכר רום וניל מעט ליקר שוקולד – לא חובה להביא לסף רתיחה. לבחוש כל הזמן שהסוכר יימס והחומרים יתאחדו. לצקת את השמנת לשוקולד ולבחוש לקרם נוזלי. לשבור 450 גרם בסקויטים "פתי בר" להשאיר עד כמה שאפשר חתיכות גדולות מהבסקויטים. ללוש כמו שלשים בצק-לשמור שהבסקויטים לא יתפוררו-טעים להרגיש את החתיכות בכדורים. ליצור כדורים ולגלגל בקוקוס:סוכריות צבעוניות קטנות:שוקולד גרוס: אפשר ליצור את הכדורים בידיים לחות מעט. לשים בספלוני ניר ולשמור ב מ ק ר ר . אין צורך לשמור בפריזר. בהצלחה!
נטלי

למעלה