עיפות בכיתה ורעב-ילד עם הפרעות אכילה מה עושים

עיפות בכיתה ורעב-ילד עם הפרעות אכילה מה עושים

בני ממש עייף בכיתה ומתלונן שהוא רעב כל הזמן יש לו הפרעת אכילה למרות שחיצונית נראה רגיל לגילו ולא רזה ניזון מלחם בלבד עם ממרחים - בוטנים, חומוס, דבש ושוקולד, מעדן גמדים ומדי פעם בננה מקובע בנושא האכל ולא מוכן לטעום בשר ירקות ופירות בבדיקות הדם הרוב בטווח הנורמה פרט ל- ALKP 345.4 U/L MCV- 75 MCH 24.3 MCHC 32.3 HEMOGLOBIN 12.2 אילו בדיקות נוספות רצוי לעשות האם יש המלצה על רופא שמתמחה בנושא התזונה אנא המלצתכם?

razgalili

New member
עיפות ורעב

יכולים להיות הרבה דברים. יש סכוי טוב שלילד יש סוכר נמוך. למרבה הצער דווקא המאכלים שהילד אוכל לא כל כך טובים לבעיה זו. יש תזונאית מצוינת שמתמחה בילדים בספקטרום בשם רוני אנטן, פרטי הקשר שלה מופיעים בראש הפורום תחת מאמרים\פרטוקול DAN\מטפלים לגבי תוצאות הבדיקות, אנא קראי את התשובה שכתבתי לר' מן הצ'אט

Chaya Lottner

New member
ALKP בגבולות

יש המון מדע ממה שכתבת אבל יש שאלות רבות ולא תשובות . הגבולות בקופה למבוגרים לתיפקודי כבד. הALKP שלו בטווח הנורמה לילדים. אנחנו רואים הרבה ילדים עם בעיות בכספית עם HGB וFERRITN נמוכים. לא רוצים לתת ברזל בדרך כלל. אבל אנחנו צריכים הFERRITIN להחלית. יש המון בדיקות בCBC שיש תוצאות לא בגבולות מהמתכות כבדות. אני ממליצה בדיקת שיער או/ו PORPHYRIN בדיקה לבדוק האם יש או אין בעיה בכספית, עופרת, וכו'. אם יש מתכות כבדות, הבדיקות יהיו יותר טוב אחרי טיפול. לילד שלא רוצה לאכול בשר ועוף, אני רוצה לדעת האם זה בגלל שיש לא פראזיטים או האם זה בגלל שיש לא AMMONIA גבוה בדם, ואם כן למה? עשיתם Comprehensive Stool Analysis with Parasitology? הבדיקה מDDI מצוין וגם אפשר לרואת digestion, immunolgy, inflammation וכו' האם העיפות קשור לבלותת הטריס? מה היה הTSH? אני רואה המון ילדים בספקטרם אם TSH יותר גבוה מ2.0 או 2.5. או זה קשור לרעב פשות ויש לא fast metabolism" . מה היה הGLUCOSE ו HgB A1c? רפואה שלימה חיה לטנר, MSc 02-991-8534

למעלה