עיפות

עיפות

שלום בשסוע האחרון אני מאוד עייף ובסוףהשבוע ישנתי 12 שעות ברציפות ועדין עייף בדיקות נירולוגיות שעשיתי (הליכה על אצבעות, עקב בצד אגודל וכו') תקינות. האם זה יכול להיות התקף ולפנות לרופא, או סתם מצב רוח ועיפות מצטברת? בעבר לא היו לי מקרים כאלה, ואני עירני בדרך כלל

עייפות יותר נכון תשישות היא חלק

מהמחלה היסודית-טרשת נפוצה.לא שייך להתקפים.יש תרופות שעוזרות נגד התשישיות .כל נוירולו מומחה לטרשת יותר לדעת מירשמי תרופה שעוזרת. לי למשל עזר בגדול פי.קיי .מרץ.יש תרופות אחרות שעוזרות.פנה אפילו בטלפון לנוירולוג/ית שלך דווח על תשישיות המונח בלטינית אבל זו תשישות.פשוט זו מחלה בד"כ של צעירים -מתחילים את חייהם,אז לא כל כך נעים לרופאים לכתוב תשישיות אבל זו המשמעות. נורית

m י כ ל

New member
אני לא יודעת אם אתה מאובחן

כחולה טרשת. מתוך השאלה שלך לא לגמרי ברור מתי ראית נוירולוג ואם אובחנת באופן סופי. על פי הבנתי, וד"ר קרני יתקן אותי אם אני טועה, אם אתה עירני בדרך כלל, והעייפות הקשה הופיעה באופן פתאומי (ובמקביל יש לך כבר אבחנה של טרשת) אלה בהחלט יכולים להיות סימנים של התקף, וכדאי לפנות (לפחות טלפונית) לנוירולוג להתייעצות. אם לא אובחנת והכל תקין אצלך והעייפות הקשה תחלוף, אם לא חלפה כבר, כל האפשרויות שציינת יכולות לבוא בחשבון, וגם שפעת, או מחלת הנשיקה שבאה גם היא לפעמים לידי ביטוי בתשישות קשה. גם דכאון (לא סתם מצב רוח...) צריכים להילקח בחשבון. מקווה שכבר עבר לך....

אני מאובחן משנת 2006 ולוקח אבונקס

אני בדרכ עירני, לכן היה מוזר מה קרה לי. עשיתי בדיקות דם, והתברר שיש לי ברזל מאוד נמוך וזאת הסיבה לעיפות עכשיו צריך לברר למה ברזל נמוך ותודה למשיבים

תגובה

אם העניין ממשיך , כדאי לפנות לרופא באפשרות שמדובר ב- FATIGUE ולנסות טיפול נגד סימפטום זה.

למעלה