עיפרון שחור "מקטין" את העין

נגה84

New member
עיפרון שחור "מקטין" את העין../images/Emo35.gif

בעבר הייתי שמה עיפרון שחור (בחלק התחתון של העין) עד שאנשים, כולל קוסמטיקאית של אימי, הסבירו לי שהוא יוצר אפקט של עין קטנה יותר, ובאמת שמתי לב לזה!!! אמרו לי שהכי טוב לשים עיפרון לבן שעושה אפקט של עין גדולה יותר. מצד שני, יש לי עיניים ירוקות ולכן אומרים שעיפרון שחור מאוד מתאים לצבע זה...אז ....בכל מקרה, זה כבר כמה חודשים שאני לא שמה כלום.... רציתי לדעת מה דעתכן בנושא. תודה! נגה

pap:-)

New member
תיראי איפור הוא בעצם אומנות האשליה

מה הכוונה !! איפור נועד כדי להבליט מה שחסר או רצוי הבלטה ומצד שני להסתיר ולטשטש דברים לא רצויים. במידה וידוע לך מה עושים בגופיקה או בציור אז השיטה דומה הצללות והבלטות בשחור לבן עושות הרבה הבדל ומכאן לנושא העין..... ולהמחשה צירי מעגל על דף נייר ובצבעים שונה תעביר על קו המעגל פעם אחת מצידו הפנימי ןפעם שניה מצידו החיצוני . מה שניראה הוא בעצם מה שקורה בעין באיפור בעזרת עיפרון... סימון הקו הפנימי למעשה יגרום להקטנת המעגל והסימון החיצוני יגרום לתחושת הגדלת המעגל כלומר בעין עיפרון שחור בתוך העין יגרום לתחושת הקטנה ואיפרון מחוץ לעין יתרום למראה ההגדלה רצוי מבחוץ לטשטש קלות בספוגית איפור כדי להשיג מראה יותר טיבעי של ההצללה . לגבי שחור או לבן : לבן תמיד יתן תחושה של גדול או בולט(גבוה)יותר ממה שהוא (ראי בציור או גרפיקה) לכן במקרה של עין קטנה מאד תמיד מומלץ לעשות שילוב ולראות את התוצאה כלומר לבן בקו בפנימי (בעדינות) ושחור + טישטוש בקו החיצוני זה באמת יתן תחושת "גודל" תנסו !זה עובד!
בהצלחה וסליחה על האורך של זה

MaYo0sH

New member
כמה דברים..

עיפרון שחור לא בהכרח מקטין את העיינים. עיפרון שחור מדגיש ונותן מסגרת לעין. אם את מורחת קו רק מעל הריסים התחתונים אין שום סיבה שיראה כאילו העין שלך קטנה יותר, אם אתם מורחת גם מתחת לריסים העליונים אולי תיווצר אשליה של עינים קטנות וסגורות יותר, אבל זה לא בהכרח לא יפה...

SC

New member
נכון, אמנם לצבעים הכהים יש נטיה

להקטין את העין ולמרות זאת יוצרים מראה סקסי בעין. יש המאפרים נשים בעלות עיניים קטנות ואפילו שקועות בצבעים כהים, הן על העפעף העליון והן בתוך העין למרות האשליה של הקטנת העין.

למעלה