עיצבונים בעבודה מהבית

יונית א

New member
עיצבונים בעבודה מהבית../images/Emo144.gif

המשפך כדי לשפוך עליי מים קרים אולי יעזור. מה מעצבן אותי נורא?-הפסקות חשמל לא מתוכננות. או כאלו שמתכננים אותם ומודיעים לי בשעה 8.30 היום על הפסקה מתוכננת היום בין השעות 8.00-16.00 (כמה זמן הפסקה? מתי?) וזה אחרי שהחלטתי להעביר פגישה ארוכה מהיום למחר. זה מה שמעצבן אותי ברגע זה. מעצבן אותי אמא אחת מהכיתה של הבן שמתקשרת בשעה 8.30 ומבקשת שאגש לבית הספר (לא רחוק) כי.... ואני אומרת שאני באמצע העבודה והיא "אבל את עובדת בבית, ואת הבוס בעצם, אז תעשי טובה..." כאילו מה? אין לי לוחות זמנים, עבודה, משימות, תוכניות. הבית אינו מקום עבודה הבוס אינו בוס קשוח (מאד קשוח ,מכירה אותה מצויין,לא מסתכנת איתה בכלל). לא טוב להתחיל שרשור של עיצבונים על הבוקר. לא בריא ללחץ הדם, לב ,ראות , כליות,קורקבן ויתר חלקים פנימיים בפיתה.

עכשיו לילה, איך זה לדבר על זה בלילה

איך זה לדבר על זה בלילה? מעצבן לאללה לחשוב על מה שמעצבן...אפילו עכשיו. מעצבנת אותי השביתה המטומטמת הזאת שיש עכשיו בבתי בספר זה כל כך מעצבן שזה מצליח להזיז אותי מהמיקוד. חוץ מזה, *אין מספיק שמש. נו מה? חורף עכשיו לא? לא! *צריך להדליק את הבוילר כל הזמן כדי שיהיו מים חמים. כשאין לי מים חמים אני רותחת *יש לי צמחים שוטים בגינה ועוד כל מיני דברים ממש לא חשובים...נו, שוין... חשבתי מה באמת מעצבן אותי חשבתי וחשבתי... והגעתי למסקנה שמה שהכי מעצבן אותי זה שאני מרגישה שמשקרים לי, אני מבליגה, ואח"כ יוצא השקר... זה משגע אותי. אח"כ אני כועסת על עצמי ונשבעת שאין, שאין שאין בחיים אני לא יעשה את זה פעם נוספת... פתחתי המון חושים בכיוון הזה, ובכל זאת אני מוכרחה להודות שאני אופטימית לעיתים קרובות ומקווה שאולי אולי אולי הפעם אני אתבדה ואראה שאני טועה. וכשאני רואה שלא...אני כועסת נורא על עצמי וטיפשותי. נו, מי יכול לעצבן אותי יותר ממני? לילה טוב

למעלה