דגי להקה , אפשר קטנים
הרבה מדגי הלהקה עשויים להיות גם תוקפנים במקצת (מנסיון שלי- סומטרות זה דג עם התנהגות של פירנאה , כנ"ל בואנוס איירס , הם יחסלו לך גופים תוך זמן קצר מאוד. לא מנסיון - גם לאלמנה שחורה יש שם של דגים נשכניים. דגים בטוחים - ניאונים מכל הסוגים , סרפות , עין אדומה, פינגווין) - קח בחשבון. הם יצרו לך "נפח" ועניין בגוף המים. אני לא אפרט כמה דגי להקה יש , כי יש המווון. המחירים נעים סביב 2-5 שקלים לדג , תלוי בגודל שלו , ובכמות שאתה לוקח (מוכרים מעדיפים למכור כמויות גדולות). אני ממליץ לקחת את הדגים צעירים ככל שאפשר , הם יגדלו אצלך מהר מאוד , עם תזונה טובה. דגי הזהב לא כל כך מתאימים , כי הם צריכים תנאים של דגי מים קרים , וע"י התפשרות מישהו תמיד סובל - או הם , או הטרופיים. אם אתה ממש רוצה רק עוד זוג - מולים זה דג יפה , יש את ה"קטנים" וה"גדולים" , לך על הגדולים (מקסיקני , מפרש) צבעים מרשימים וגם הם יסתדרו עם דגיגים לא קטנים מדי. אפשר גם להקת זברה דניו , שוחים ממש בסנטימטרים העליונים רוב הזמן , פעילים מאוד. אופציה יעילה נוספת - דגי קרקעית - קורידורסים(לפחות 3 ,רצוי יותר , זה דג להקה). לא מציקים לדגיגים , אוכלים שאריות ותורמים לנקיון , פעילים מאוד ויחיו לך את החלק ה"מת" של הקרקעית , לי יש על הקרקעית כמעט 20 דגים... 5 קורי' נחושתי , 4 קורי' מנומר , כריש קשת , פלקו שיש , שמרלה זהב , שרלה רגיל , 4 בוטיות. בקיצור - לא חסרות אפשרויות , כל דג לא תוקפני מדי יתאים לך.