עיצה למתנה (לא לראש השנה)

tamtamy

New member
עיצה למתנה (לא לראש השנה)

הי, אנחנו טסים לאיטליה עוד שבועיים (מי שנוסעת גם מכירה אותי אולי מהשרשור בנושא). בסוף הטיול אנחנו פוגשים זוג צרפתים (בחור ובחורה) בני 30 שהכרנו לפני שנה בקוסטה ריקה. התחברנו מאוד, טיילנו יחד שבוע ומאז שמרנו איתם על קשר. עכשיו נפגוש אותם או באיטליה (הם יבואו אלינו) או שנתארח אצלהם בצרפת (בניס). מה אפשר להביא להם מתנה??? מידע נוסף - הם לא יהודים, והיא בהריון. תודה תמי

יעלי2

New member
../images/Emo77.gif

מה דעתך על מתנה לא אישית (להריון) אבל בכל זאת משהו שיזכיר להם אותכם? יש ספר מהמם של תמונות ישראל ממעוף הציפור. זה ספר עם צילומים עוצרי נשימה, שגם ישראלים לא מאמינים שצולמו בארץ הקודש. זה לא ספר עם הסברים מעמיקים, אלא פשוט חוויה לצפיה. בעתיד, כשהמצב בארץ ישתפר, אולי הם ישקלו לבוא לבקר אתכם בזכותו. אם תחליטו ללכת עליו (יש אותו בסטימצקי בטוח), אני הייתי מצרפת אפילו בהדבקה קלה, תמונה של שניכם או ארבעתכם מייד כשפותחים את הספר ומוסיפה הקדשה. אני שמחה בשבילכם שאתם שומרים איתם על קשר, זה נפלא!

אתי@

New member
מצטרפת להמלצות למתנה

ישראלית
משהו עם אופי ישראלי, גם אם לא הכי שימושי שבעולם. ספרי תצלומים זה נהדר וגם מזכרות בסגנון חמסה, כלים שכתוב עליהם ´שלום´, שרשרת פעמונים, וכיו"ב. אני זוכרת שבירושלים תמיד מכרו מזכרות כאלה (לתיירים כמובן), אני מתארת לעצמי שעדיין מוכרים. ואם אתם לא מאזור ירושלים, תוכלו למצוא דברים מענינים בחנוית של המוזיאונים, בנחלת בנימין, ביפו ועוד.

tamtamy

New member
מה שם הספר

הרעיון נשמע ממש טוב. איך נקרא בדיוק הספר? אני אנסה לחפש אותו באינטרנט. באמת לא רציתי מתנה אישית להריון, כי אני לא בטוחה אם יש שם אמונות תפלות כמו שארץ שאסור לקנות דברים לפני שנולד התינוק... אשמח לשמוע ממך עוד רעיונות, התרשמתי שאת בעלת מעוף, בעניינים אלו. מה דעתך על משהו כמו חמסה מעוצבת (מאבן או משהו בסגנון קליל) או מובייל גם עם סמלים של מזל וכו´?

יעלי2

New member
רעיון נוסף בהקשר של מזל

בחנויות כלי בית "רגילות" ניתן למצוא היום שלל ברכות למזל טוב באנגלית. בפעם האחרונה קניתי חמסות קטנות קשורות וסגורות במסגרת זכוכית (גודל סביר כמו חצי גודל נייר A4 לאורך. היו בו ברכות של פריון, אושר, מזל, וכו וכו. אני משוכנעת שתמצאי את זה בנחלת בנימין ביום ג´ אחה"צ או שישי וכמו שאמרתי בהתחלה, גם בחנויות כלי בית. את שם הספר אני לא זוכרת, אבל בכל חנות ספרים טובה יראו לך אותו (אני חושבת שהוציאו 2 כאלה, אחד יותר יפה מהשני). השם דומה למעוף הציפור, אבל אל תתפסי אותי במילה. רק תבקשי ספר צילומי אויר של ישראל ויתנו לך.

למעלה