מניסיוני הרב מאוד - תני לגוף לנוחעיצה מבעלות נסיון
אנחנו הורים לילד בן 5 , ואחרי מחזור טיפול אחד שלא הצליח. אנחנו רוצים לנסות מיד שוב אבל הרופאים אומרים שמבצעים טיפול אחת לחודשיים. מטעמי בריאות. האם נכון? והאם יש מישהי שיודעת אחרת? עם כל הגזרות הכלכליות אין לי זמן.... מאוד אשמח לתשובות אור37
תודה רבהמניסיוני הרב מאוד - תני לגוף לנוח
היי! לא כתבת איזה טיפולים את עושה, אבל אם זה IVF הייתי נותנת לגוף את הזמן שהוא צריך למנוחה. בעצם גם לנפש. אני חושבת שהרופאים צודקים שהם לא מאפשרים מיד טיפול נוסף, כי בהחלט צריך זמן להתאושש. בהצלחה!
הרופא שלי גם כן דוגל בכךעיצה מבעלות נסיון
אנחנו הורים לילד בן 5 , ואחרי מחזור טיפול אחד שלא הצליח. אנחנו רוצים לנסות מיד שוב אבל הרופאים אומרים שמבצעים טיפול אחת לחודשיים. מטעמי בריאות. האם נכון? והאם יש מישהי שיודעת אחרת? עם כל הגזרות הכלכליות אין לי זמן.... מאוד אשמח לתשובות אור37
תודה רבההרופא שלי גם כן דוגל בכך
לחכות למחזור אחד רגיל, לתת לגוף להתאפס, ואז שוב.
עצה מבעלות נסיון..עיצה מבעלות נסיון
תודה רבה רבה על התשובה והכלעצה מבעלות נסיון..
לצערי גם אני שייכת לקטגוריה הנ"ל ולכן אסביר לך מדוע רק אחת לחודשיים נעשה הטיפול. זה די ברור שהגוף עייף ומותש ושלא נדבר על הנושא הנפשי- זה מאוד קשה נפשית ופיזית ומאוד מתיש ואחרי 2 מחזורי טיפולים (בלי לקחת בחשבון את ההזרעות) אני יכולה לומר לך בוודאות שטוב מאוד שכך כי בלתי אפשרי, כמה שתהיי חזקה, לעבור את הסיוט הזה חודש אחרי חודש (הורמונים עם התופעות שלהם, מתח ולחץ...). הגוף והנפש חייבים לנוח מהתהליך הזה וצריך קצת להרגע ולאגור כוחות עד הפעם הבאה. אני גם צריכה להזדרז כעת (מקווה שאספיק עוד החודש) עם הטיפול הבא אז אני מבינה אותך אבל גם לטובתך עדיף לעשות חודש הפסקה למרות שלא ממש ממליצים על הפסקות ארוכות מדי (ז"א- בד"כ לא יותר מחודש-חודשיים)בין טיפול לטיפול. מקווה שהייתי לעזר ובהצלחה בטיפול הבא. תעדכני אותנו בבשורות הטובות. ביי, ריקי
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.