עיצה,עיצות ומה שבינהן..

עיצה,עיצות ומה שבינהן..

שלום לכולם, נכנסתי זה עתה לפורום שלכם, עיינתי בחנתי ושמחתי!! שמחתי נבעה מתוך הידיעה שאולי אקבל כאן רעיון/ נות לעבודה מתוך הבית. היות ואני עובדת במשרה מלאה, חשבתי לעשות משהו בשעות הערב,כשהילדים נרדמים. תודה מראש, שיהייה לכולנו חג מלא אור ואהבה!!!

EASYCUM

New member
בהמשך למ.הצבעים

גם אני אשמח לכמה רעיונות, לשעות הערב. אני עובד במכירת חלפים למיכון חקלאי. בברכה E.C.

תודה לשרוני ודאנה../images/Emo140.gif

אני מורה לאמנות. יצירת ומכירת תכשיטים, שדאנה הציעה אכן אפשריים. אולם, ייצור תכשיטים מבחינתי, מהווים דישדוש במקום. אני מחפשת כיוון אחר!!! יש לי יכולת אירגון וניהול ברמה גבוהה, הרבה כריזמה ויכולת לסחוף אחרי. רעיונות אפשריים לקידום, התפתחות ופריצת דרך, יתקבלו בשימחה.

מה לגבי חוג בית לילדים/נוער/מבוגרים

לימודי אומנות, ייצור תכשיטים כל מה שאת מוכשרת בו בעצמך? או את יכולה בקטע הארגוני אולי לארגן סדנאות כאלה. פעולת הארגון עצמה יכולה להעשות טלפונית מהבית אל מול גופים כמו ועדי עובדים, בתי ספר, גני ילדים.

דאנה

New member
רעיונות לעבודה מהבית-

במה את טובה, מה את אוהבת לעשות, אין כמו לקחת תחביב לקצת להרווי ממנו. אם את יצירתית אז אולי- עשיית תכשיטים, קישוטים, מוביילים, מזכרות למינהם ואז לפנות לחנויות ולמכור אותם. אם את טובה בכתיבה- לפנות למקומון ולהציע לכתוב טור על נושא מעניין, ביקורת על ספרים וכו'. אם יש לך סבלנות- הדפסת עבודות לסטודנטים ומשרדים. אם את יודעת לבשל ולאפות- אז לאפות עוגות ולמכור. אולי להעביר חוגי בית בכל מיני נושאים בערבים. מקווה שנתתי לך רעיונות, תספרי באמת במה את עוסקת ומה את אוהבת לעשות וננסה להתמקד.

למעלה