עיצוב אלבום דיגיטלי

עיצוב אלבום דיגיטלי

אני מעוניינת לעצב לעצמי אלבום דיגיטלי, ולא רוצה להשתמש בתוכנות כמו לופה למיניהן בגלל שיש לי רעיונות שאי אפשר לעשות שם. אני יודעת להשתמש בפוטושופ (די בסיסי, אבל נראה לי שמספיק טוב). מה שאני לא יודעת זה איך מדפיסים את זה, באיזה שיטה כדאי ובכלל איך זה הולך. אם מישהו יודע אשמח לעזרה. תודה

תאלצי להשתמש בתכנה כלשהי

את יודעת שפת תכנות כלשהי? אם לא - את יכולה להעלות שרטוט של העיצוב המבוקש, ואנסה לעזור לך לכתוב משהו בHTML (אשלח לך קובץ + הנחיות מה לשנות בו כדי ליצור את דפי האלבום שלך).

לא הבנתי אותך...

למה אני צריכה תכנה? אי אפשר לעצב עמודים בפוטושופ וללכת עם זה לבית דפוס? עכשיו אני מבינה שיש הרבה דברים שאני לא יודעת :) תודה רבה...

אפשר לעצב גם בפוטושופ

אבל אם את צריכה תבנית שלתוכה "מתלבשות" כל פעם תמונות אחרות, הקל ביותר הוא ליצור גלריה. הדרך המהירה ביותר שאני מכיר ליצירת גלריה זה בHTML. (מן הסתם יש דרכים נוספות שהן לא פחות טובות).

מלאכיית

New member
../images/Emo41.gif אפשרויות ../images/Emo41.gif

אפשרות אחת להכין הכל על גודל A$ ופשוט ללכת להדפיס בחנות צילום\ הדפסה, או להכין על כל גודל אחר שרוצים וללכת לחונת להדפיס. רוב החונויות האלה יוכלו גם לעשות לך מזה אלבום (מחברים בעזרת ספרילה, דבק, או כל דבר אחר שהם מציעים). בדקי את הגודל שאת רוצה ואל תשכחי לעצב את כל הדפים אותו גודל! אל תשכחי גם לשמור על שוליים של לפחות 2 ס"מ בצדדים, כי אם מחברים לך את הדפים זה טיפה "לוקח" מהצד. בהצלחה!!!

למעלה