עיצוב בגדי ילדים - הערכת עלות

שרית 9

New member
עיצוב בגדי ילדים - הערכת עלות

טוב, אני יודעת שאין בזה ממש מחירון... אבל אני מקווה שתוכלו לעזור לי לצורך הערכה בלבד. ובכן יש לי כיוון/סגנון/רעיון מסויים באופנת ביגוד ילדים, ואני רוצה לפתח אותו ולקדם את הרעיון לעסק ריווחי. לשם כך אני זקוקה למעצבות בגדי ילדים שיהפכו את הרעיון לקולקציה ממשית, (ואז לייצר ולשווק וכו` בקיצור תוכנית שלמה..). אז לשם הערכה משוערת של עלויות - בגד אופנתי ויפה ברמה, נניח, של 200 ש``ח מחיר לצרכן, כמה אמור לעלות העיצוב, בערך? (כמובן שהעלות ``האמיתית`` אני אברר מול אנשים בתחום, אבל לפני שאני הולכת וקובעת פגישות... אני צריכה רק ``צל של מושג``, כי אני לא יודעת בכלל מה רמות המחירים... מאה שקל לבגד? אלף שקל? חמשת אלפים?...) תודה מראש על כל פיסת מידע!

שרית 9

New member
אני מתכוונת

לייצר כמה עשרות דגמים לעונה (כ30-40-) בסה"כ כולל כ50,000- פריטים בערך, ולהפיץ ולשווק אותם באמצעות החנויות המתאימות. אני בעצם מתכוונת, אפשר לומר, להקים מותג חדש... הכמויות שכתבתי הן רק על ההתחלה, מתוך תוכנית להתרחב בעתיד. אני מחפשת מעצבות מהליגה הראשונה (מתפשרת על השניה...) עם המון יצירתיות ואיכות. אני מנסה לשם הערכה ראשונית לקבל מושג בסיסי, שיתן לי הערכה מראש (אפילו ספקולטיבית), מה תהיינה העלויות של החוליה הראשונה בפרוייקט, קרי שלב העיצוב והתדמיתנות בלבד?

את יכולה לתמחר לפי שעת מעצב

מישהו בתחילת דרכו יקח סביב 50 ש' לשעה ועד 2000 ש' לשעה למעצב ותיק יותר... את מוזמנת לפנות לקונספט- האקדמיה לעיצוב ולעבוד בשיתוף עם הסטודנטים. הם יצירתיים,רציניים ויעלו לך מעט. בהצלחה, יפעת שגב

למעלה