עיצוב בובות, תפאורה ואבזרי במה

MIRIS10

New member
מחפשת

מחפשת שותף/ה לתאטרון בובות רציני בעל כישרון וידע באומנות פלאסטית ומשחק לתאטרון רציני מאזור השפלה בלבד מירי פלאפון 0525163446

eiparon

New member
לפרוייקט בצוותא דרושים יוצרים

מזמינים אומנים מתחומי יצירה שונים - מוזיקה, אומנות פלאסטית- צילום, ציור, רישום, וידאו ארט כתיבה - שירה ,מחזאות, מחול, קולנוע וכו'. ליצירת ערב משותף שיעלה בצוותא תל אביב וינדוד ברחבי הארץ. פרטים בקובץ המצורף

דרושה בובנאית

להצגת ילדים שרצה זו העונה השביעית, דרושה בובנאית (מפעילת בובות), בעלת ניסיון ורצוי מאיזור המרכז (ת"א). לפרטים נוספים ניתן לפנות אל "תיאטרון המפתח" דקלה 054-4651131

צילום הופעות על ידי צלמת מנוסה

צילום הופעות על ידי צלמת מנוסה בצילום הופעות וחזרות. בגלריה שלי תוכלו לראות דוגמאות לעבודתי השוטפת

chen212

New member
כתיבת מחזה לשחקנים ובובות

הקורס עוסק בכתיבה לתיאטרון עם דגש על כתיבה לתיאטרון בובות ולתיאטרון ויזואלי, בהם הפוקוס הוא על הפעולה, לעיתים, כתחליף למילה. הקורס מיועד למי שהתחיל לכתוב מחזה ונתקע, מי שעובד על קטע עם בובה וצריך תמיכה בכתיבת הטקסט, או לכל המעוניינים להתנסות בכתיבה לבמה. הגירוי וההשראה לכתיבה יבואו מעולם של חומרים, דימויים ויזואליים, מוזיקה, תנועה, ציור ואימפרוביזציה. נושאי הלימוד: · פיתוח עלילה: פתיחה, אמצע, נקודות מפנה וסיום · עיצוב דמויות · הקונפליקט התיאטרלי ומשמעותו · כתיבת דיאלוג מילולי או תנועתי · עיבוד סיפור למחזה · אירועים ולא מילים: המחזה כשלב בדרך להצגה היקף הקורס - 56 שעות מועד הקורס - יום חמישי בשעה 14:00 – 17:00 מנחה – דרור רינצלר חניה חופשית במקום יש גישה לנכים פרטי התקשרות בית הספר לתיאטרון בובות ודרמה במכללת לוינסקי רחוב שושנה פרסיץ 15, קריית החינוך תל אביב 7419938 -03 2246999 - 052 אי מייל [email protected]

הייתי מצטרפת בשימחה ......אבל יש לי כבר

שלושה כובעים
סטודנטית לתזונה הילינג ולקוסמטיקה בינלאומית..... וגם ................................בובנאית . ואיןלי מקום לכובע נוסף.... ממליצה בחום לכל המעוניין. תיאטרון המפתח ................בהצלחה ונתראה בשבוע הקרוב במוזיאון
דבי

kecem5

New member
למעוניינים.-כותבת סיפרים תרפיסטיים להצגות ילד

היי חברים שלום, אני מנהלת תיאטרון קסם באשדוד.תיארון פרטי שאני הקמתי. והתייעצתי רבות כאן בפורום. אני כותבת סיפורים תרפיסטיים לילדים ונוער-ניתן לבנות על הבסיס שלהן הצגות ניפלאות על בסיס טיפולי . אשמח להשיב למתעניינים.

kecem5

New member
תשובה לדבי

היי דבי אני מופיעה וכן יוצרת,התפאורה שאת ראית היא מעשה ידיי, יש לי תפאורות ניפלאות שהוכנו עי מעצבת תפאורות מדהימה באשדוד. דבי התייעצתי איתך רבות בעבר הייתי בשם אחר פרח. תודה לך דבי מקסימה על הכל.

שלום פרח ...חזרת לפרוח ובגדול.יופי לך../images/Emo39.gif

אני כן זוכרת ויופי שהצלחת להתקדם. את מוזמנת להישאר איתנו ולשתף אותנו ביצירותייך .תודה. דבי

איזה מזל שמצאתי אתכם ../images/Emo13.gif

אולי מישהו יודע איפה ניתן לרכוש עיניי זכוכית כאלה שנראות אמיתיות כאן בארץ? אני עוסקת בהמון סוגי אמנויות והשבוע החלטתי להתנסות לראשונה בבובות מחימר פולימרי מצרפת את הבובה הראשונה שלי שיצאה קצת מפחידה בעיקר כי היה לי קשה לפסל פרצוף קטן בלי כלים מתאימים (קיסם שיניים וצד אחורי של מכחול)

ooommmr

New member
היי תום! ברוכה הבאה!

קודם כל, עבודה מאוד יפה! בקשר לעיניים- רק בחו"ל. תוכלי להשיג אותן באיביי,או לחילופין הייתי מציע לך ליצור קשר ולשאול בובנאית בשם עדנה דאלי ,מומחית בתחום שגם היא עובדת עם עיניים כאלו. בהצלחה! עומרי

תודה עומרי על קבלת הפנים../images/Emo140.gif

נכנסתי לאתר של עדנה-בחורה מוכשרת! מצאתי עיניים באיביי אבל נבהלתי מהמחיר... אני אלך על אופציית עשי זאת בעצמך, או שאמשיך לפסל תינוקות עם עיניים עצומות
תודה ולילה טוב תום

ברוכה הבאה אלינו.../images/Emo140.gif

עיניים תוכלי להכין אצל אומני זכוכית למיניהם.....ראיתי במדרחוב נחלת בנימין. בהצלחה דבי

למעלה