עיצוב במראות

hazy jane

New member
עיצוב במראות

שלום לכל חברי הפורום, שמי קרן ואני חדשה פה, ולפני כמה חודשים "זכיתי" בחדר קטן מאין כמוהו, שמה שמאפיין אותו את זה שהוא צר ויחסית ארוך. החדר משמש כחדר שינה ולימוד לסטודנטית למדעי המחשב (כך שגם מחשב צריך להכנס לשם). חשבתי להשתמש במראה גדולה להגדלה אופטית של החדר ורציתי לעצתכם: האם מראה מול המיטה ושולחן העבודה מתאימים לחדר פרטי? האם יש שיטה להתקין טפט דמוי מראה על הקיר והאם זה כדאי? תודה, קרן

חדר קטן../images/Emo9.gif

אני אישית לא הייתי ממליצה לא על הטפט ולא על מראה גדולה במיוחד מול המיטה כי טפט לא באמת יראה ממש כמו מראה אלא סתם כמו חיקוי עלוב וטעם רע וחוץ מזה מראה מול המיטה ועוד גדולה הופכת את מי ששוהה בחדר מודע לכל תזוזה הכי קטנה שלו, זה לא נעים בייחוד כשמנסים לישון זה גם אסור על פי תורת הפאג שוואי (אין לי מושג למה אני יודעת את זה ) אבל מראה גדולה רגילה (כזאת שרואים את כל הגוף) כן מממולצת בעיניי גם כי זה בערך חובה בחדר ( למי אין מראה ?!) וגם כי זה מגדיל דרך טובה ואפקטיבית לתת אשלייה של גודל זה באמצעות צבע צורה הכי אפקטיבית שראיתי זה צביעה של הקירות בתכלת קרח ועוד מסגרת בעובי של 20 סנטימטרים של שולי התקרה באותו הצבע כשששאר התקרה נשארת לבנה וצביעה של פס לבן לרוחב כל החדר בעובי של 20 ס"מ בגובה של בערך מרט מהריצפה

uvls

New member
מראה מראה שעל הקיר

מראה מול שולחן העבודה נשמעת לי כמו הבטחה להפרעת אישיות בתוך שלושה חודשים, ואחת לצד המיטה זה כבר עניין של טעם והרגלים מסוג מאוד מסויים. ישנו טפט מראה, באיכות נמוכה וזולה או מוצלחת ויקרה, אבל בכל מקרה מדובר במשהו יותר דקורטיבי מפרקטי. אם את בעניין של מראות, נסי אולי מראה עגולה קמורה גדולה, מהסוג שתולים בצמתים בהן ישנה ראות מוגבלת. ניתן ליצור יופי של אפקטים בשילוב של כמה כאלה - אם יוצא לך לבקר בשירותים של ה"סלונה" במתחם נוגה ביפו, יש שם יופי של קיר מכוסה במראות כאלה בשלל גדלים. יש חנות מענגת המוכרת מראות מסוג זה ברחוב אילת, לא רחוק מהפינה של שדרות ירושלים. לילה טוב

למעלה