עיצוב בר

עיצוב בר

יש לי בר(יחסית ישן) בבית - מצ"ב תמונה. הייתי רוצה לעצב אותו, אני מאמינה שבעיקר ע"י צבע אבל כל רעיון יתקבל בברכה. כרגע הוא נראה די סתמי , איך לפי דעתכם אפשר לשדרג אותו? תודה מראש, מיכל

s h i r i 1

New member
מה הסגנון של הבית?

או יותר נכון, של הסלון שבו סביר להניח נמצא הבר?

בית צ ע י ר

קירות צבע אפרסק בהיר, אהילים, ספה צבעונית, נורות ... בעיקר צעיר ועכשיווי... לפחות זו המטרה. אנחנו כרגע בשלב לעשות אותו.

רשף כשף

New member
הייתי מנסה לתת לו אפקט

של עץ יותר טבעי ופחות מבריק, כדוגמת חבית עץ או משהו כזה.

הבעיה היא

שהעץ הטבעי עבר כבר צביעה אחת כך שאי אפשר לראות יותר את ה'טבעיות' של העץ ולכן אני רוצה לשנות את הצבע החום. קניתי צבע שחור מט אבל אני לא יודעת אם כדאי לי להשתמש בו. מה דעתכם?

רשף כשף

New member
את יכולה לעשות אפקט גם על עץ צבוע

אני הייתי הולכת לכיוון הבהיר יותר ולא הכהה, אך זה תלוי בטעם האישי שלך. אפקטים אפשר לעשות עם מסרק על צבע שעוד לא התייבש ולהקנות לו מראה של עץ. אם את צובעת בצבע מט זה לא יהיה מבריק כמו בתמונה. יש מסרקים שמיועדים לכך בחנויות צביעה. ממליצה לברר איך בדיוק בחנות עצמה. כמו כן יש גם את האפשרות להדביק טפט שנראה כמו עץ, אך זה פחות יפה לטעמי.

Anin17

New member
אפשר וצריך לשפשף את העץ גם ככה

שחור מט יכול להיות טיפה כבד לאווירה בבית אבל דבר אחד בטוח את כל פסי הקישוט אפשר לצבוע בזהב את הבר אפשר לצבוע כמו חבית/סיפון או להשתמש בשחור שקנית

s h i r i 1

New member
לדעתי הבעיה היא לא הצבע

אלא הדוגמא שיש על הבר (בחזית) והרגליים שתומכות את הדלפק. הם מעניקים לבר את המראה העתיק שלו יותר מהצבע.

lank

New member
../images/Emo68.gifעיצוב בר

ניתן לחדש את הבר ולהפוך אותו לצעיר ומודרני בצורה שישתלב בחלל הסלון. אבל לא מדובר רק על צבע , אלא שינוי הסגנון שלו , להפוך אותו ל"קליל" ומודרני יותר. בעיקרון הביצוע מורכב ממספר שלבים : 1. הסרה של המדף העליון המותקן על הבר. 2. לצבוע אותו בגוון בהיר בטכניקה כגון: דיסדרסינג או גילדינג אפשר גם סתם להשתמש בצבע מבריק שיתן אפקט מודרני מאוד. 3. להדביק על הצוקל מעץ - צוקל מנירוסטה או פורמייקה דמוי נירוסטה. 4. להוסיף באזור הבר נישות מגבס ולצבוע בצבעים מתאימים. 5. תכנון תאורה מודרנית מעל הבר ובתוך הנישות. 6. הוספה של כסאות בר משולבים עם נירוסטה ופלסטיק צבעוני. וזהו.. עכשיו צריך להפשיל שרוולים ולהתחיל לעבוד.
בהצלחה.

capricorn5174

New member
תודה lank! בהמשך לתשובתך, כמה שאלות

ראשית אני מתנצלת מראש אם אני שואלת הרבה שאלות אבל כדי להפשיל שרוולים ולהתחיל לעבוד אני רוצה להיות בטוחה שאני מבינה מה צריך לעשות... דוגמא לגוון בהיר מומלץ? לחילופין, איזה צבע מבריק מומלץ? טכניקת דיסדרסינג או גילדינג? - או איפה אפשר למצוא מידע על כך... האם הצוקל זה המעוגלים שמחזיקים את המדף העליון? היכן מצפים זאת? לבד? אנשי מקצוע? אזור הבר... מה הכוונה? (האם זה החלק הפנימי של הבר?) איך מוסיפים נישות מגבס? איזה צבעים ממליצה... אני מבינה שחלק מהשאלות הן מאוד מאוד בסיסיות ומצטערת (שוב) על הבורות שלי בתחום. תודה מראש לכולכם כרמלה

lank

New member
../images/Emo68.gifלפני שמתחילים

ממליצה לך להוסיף תמונות של הסלון או האזור שקרוב לבר , בכדי שנוכל ליצור הקשר בינם. חשוב לדעת מה הסגנון שהיית מעוניין לקבל - מודרני , הייטק או משהו יותר בסגנון פרובאנס ( רומנטי- ים תיכוני.. ). כך אוכל לנווט אותך ולעזור לך לבחור צבעים ושיטה לצביעה.

lank

New member
../images/Emo68.gifועוד משהו קטן...

שמי לן , אז את יכולה לפנות אלי בשמי ולא LANK...

היי לן רצ"ב תמונה של הסלון

הרעיון הוא להפוך את הסלון לצעיר ועכשווי תאמת חשבתי על סגנון הייטקי... מקווה שאצליח תודה תודה תודה

lank

New member
../images/Emo68.gifהי כרמלה

לפי מה שאני רואה בתמונה , הסלון הקיים ופינת האוכל משדרים על סגנון די כבד ולא סגנון היי טק מודרני. השאלה הנשאלת מה יהיה עם שאר הריהוט ( סלון ופינת אוכל ). האם את מעוניינת להחליף אותם? אם לא , אז כדאי שהבר יהיה מותאם לסגנון של הסלון ופינת האוכל. האם את רוצה לשדרג גם את פינת האוכל?????

bmos

New member
../images/Emo24.gif זה לפני שיפוץ ../images/Emo24.gif

הקיר יהיה צבוע בצבע אפרסק שולחן האוכל והכיסאות ישודרגו/יעופו הכיסאות יכוסו בצבע אדום או שחור המתקן של הטלויזיה או יישאר או ישודרג למתקן אחר והבר... תלוי בך!!!
מה את אומרת?

lank

New member
../images/Emo68.gifזאת במקרה כרמלה באשי...???

ממקצה 8 -מסע מוקדמות לרומניה???

bmos

New member
... איזה קטע.... אני הבן שלה !

היי אני וחברה שלי נכנסנו לפורום דרך המחשב של אמא בגלל זה הבילבול... יש לך ד"ש רותח מאמא
תודה על הסבלנות וההסברים משה ומיכל

lank

New member
../images/Emo68.gifמשה - שמחה שעזרתי

וכמובן .... תחזיר ד"ש חם. עדיין מתגעגעת לחוויות של רומניה.

../images/Emo126.gif מאיפה מתחילים?

היי לן... אז מה את אומרת? כדאי לשפץ את הבר? שווה את המאמץ? אם כן מה אני עושה מחר בבוקר...? מאיפה מתחילים? תודה משה ומיכל נ.ב: תמונה מקסימה... הבנתי שעשיתן חיים בקרפטים.

סילי מי

New member
לדעתי הבעיה היא לא רק הצבע

יש לו עיצוב כבד ומיושן הייתי מרימה אותו על עמודים קטנים (מן פרזול כזה) ומצפה בדיקט או משהו אחר כדי להעלים את הדוגמא מהעץ אז מגיעים לבחירה של הצבעים, הייתי הולכת על משהו יותר חדשני וצעיר וגם מורידה מלמעלה גוף תאורה שיגיע יחסית נמוך

למעלה