עיצוב דירה חדשה מקבלן

שוניל1

New member
עיצוב דירה חדשה מקבלן

אני מחפשת מעצב לעזרה בשינויים ובעציבו של דירה חדשה שבבניה. 1. כמה אמור לעלות התענוג? 2. אילו דגשים חשובים לדעתכם בבחירת המעצב/ת? שאלה נוספת: תמיד חלמתי שיהיה לי אי באמצע המטבח שהילדים יישבו בצד אחד ואני אעמוד עם הפנים אליהם. מידות המטבח שבדירה הם 3.00X/4.40 האם יש אפשרות בחלל כזה "לדחוף" אי?

קודם כל..

הרוחב או האורך של המטבח הוא 4.40 ?המטבח פתוח כלומר פונה לסלון כיחידה אחת ?המטבח עצמו מעוצב כך שהכל מכוסה בארונות או שהעיצוב מנימליסטי? חוצמזה שיש כל מיני גדלים של "איים" למטבח אולי אפשר לעשות משהו כמובן שהכל השערות ע"פ נתונים אולי אם תשלחי תמונה אפשר לתת תשובה יותר נחרצת..

orime

New member
מעצב פנים

היי שוניל ובשעה טובה הנני מעצב פנים מאזור המרכז ובעל ניסיון רב בתכנון ועיצוב דירות את מוזמנת להתרשם מעבודות שעיצבתי 056-769700 < מיקי>

aharonti

New member
עיצוב דירה ../images/Emo26.gif

תשובות: 1-מחיר התענוג תלוי בדרישות,ככל שהיקף העבודה יגדל כך גם המחיר. מעבר לכך תלוי בניסיונו ובמיקצועיותו של המעצב. 2-יש לראות עבודות קודמות,לוודא שהוא מבין אתכם,ולא כופה את עצמו עליכם. לבדוק את מידת הבנתו במחירים ובעלויות ,כמו כן את מידת גמישותו, בסה"כ מדובר בכימיה,וחשוב מאוד שהיא תהיה טובה. בנוגע לאי קשה להגיב ללא שרטוט . באם תרצו, נוכל להיפגש על כוס קפה,ולבדוק אפשרות של עבודה משותפת. אני בטוח שהמידע שתקבלו יקל עליכם מאוד בהמשך. ניתן להשאיר מסר,או להתקשר (המספר נמצא). בהצלחה, אהרון

sharze

New member
לפי נסיוני...

עבודת המעצב בדירה חדשה על הנייר לפי הפירוט הבא: תכנית חלוקת חללים תכנית מים(צנרת) תכנית חשמל תכנית גבס אמורה לעלות בין 8000-12000 ש"ח אצל מעצבים טובים(לא הכי יוקרתיים) כל תכנון מעבר יהווה תשלום נוסף (כמו תכנון מטבח ומפרט לנגר וכו')

סם2

New member
עיצוב דירה

קצת קשה לענות על השאלות בלי לראות תוכנית. התמחור נע בד"כ בין 5-7% מתקציב הפרוייקט וכמובן תלוי מי המעצב (מעצב בעל שם יגבה יותר, מן הסתם). אנחנו צמד מעצבות פנים בתחילת דרכנו (העצמאית) יש לנו נסיון בדירות (כרגע אנחנו עבדות על שתי דירות), בברים ונסיון נרחב בתכנון תאורה. תוכלי ליצור איתי קשר במסר. ודרך אגב, נראה לי שאנחנו "מכירות" מהפורום השכן.....

sharze

New member
איבדת את הצפון כבר בתחילת הדרך../images/Emo35.gif

המדובר כמובן בשירשור זה הינו בדירה חדשה מקבלן ולא בבית פרטי ואם אני יעשה חשבון לפי המפתח שאת נתת הרי שדירת חמישה חדרים שעלותה כ-900,000 ש"ח תעלה לתכנן למעלה מ-50,000 ש"ח !!!! מדובר פה רק על תיכנון/עיצוב פנים ואם זה סולם המחירים שלך כבר בתחילת הדרך אני מפחד לשאול מה יהיה עוד כמה שנים קצת לרדת לקרקע במיוחד בזמנים שכאלו

uvls

New member
מצפן

הכוונה היא כמובן לאחוזים מעלות השינויים והתוספות, ולא מעלותה הכוללת של הדירה.

למעלה