עיצוב דירה

JustMeNow

New member
עיצוב דירה

ראיתי שיש דרישה לעיצוב הדירה אז הנה תמונות של החדר שלי... טוב. סתם תירוץ להשוויץ קצת... למרות שהחדר שינה קטן מאד, הצלחתי להפוך אותו מכוך חשוך לפינה קסומה *אזהרה* חדר של בנות וקיטש בצורה היסטרית.

JustMeNow

New member
פינה

מאחורי הדלת של החדר שינה יש קצת מרחק לדלת להפתח וארון הבגדים. לא. אי אפשר להזיז את הארון לשומקום אחר. אז...ניצלתי את הפינה שנוצרה. תליתי מראה גדולה (שנלקחה כלאחר כבוד מהחדר בבית של ההורים) מניפה עם ציורים של עגורים נע בין 30-60 ש"ח בשוק (אפילו פחות אם חברים חזרו מתאילנד אם כזו...) בד סגלגל תלוי בשביל להסתיר חלון מוזר בין 2 חדרים (הפסקתי לנסות להבין למה צריך חלון בין חדר לחדר). הבד? ציפית לכרית...אם יש אור בחדר השני אז אור רך סגלגל עובר לחדר
על הארון- ציור שציירתי מתחת למניפה. ציור קנווס עם צבעי מים, שוב, משהו כמו 40 שקל בשוק

JustMeNow

New member
זוית נוספת...

עכשיו רואים גם את הדלת מסוג הדלתות הישנות עם חלון זכוכית עבה...אז ליצירת פרטיות וליופי- מפה ישנה ומדליקה שקופלה לחצי נתלתה בדיוק מעל והוסיפה הרבה צבע.

ailag

New member
אוי, עשית לי לרצות..

העיצוב שלך מגניב לגמרי. לא הסגנון שלי בכלל, אבל הקטע של לעצב לעצמך את החדר וזה לא החדר של גיל 16 פשוט מפתה. וגם עשית את זה בסטייל :) למה צריך חור בין שני חדרים? אולי תכננו לשים שם מזגן איכשהוא. לי ולאחותי גם יש חור למעלה בין החדרים שלנו, כי בסוף לא שמנו מזגן.

JustMeNow

New member
מעל המיטה

תליתי בד סגול עם כמה מסמרים (10 ש"ח בחנות בדים קטנה) מתחת כמה ציורי פיות נוספים בהשראת אמן הפיות הדגול בריאן פראוד. ה"מיסגור" נוצר עם נייר שרטוט חום שיצר מסגרת נחמדה לדפים הלבנים ולא "העמיס" כמו מסגרות עץ כבדות שהיו "סוגרות" חדר קטן. בחלון וילון מדליק (פה השקעתי- עלה איזה 80 ש"ח. בד מדליק שהוא מספיק שקוף שאור יעבור דרכו בבוקר אבל לא יראו אותי מבחוץ בין כנף וילון אחת לשנייה תלוי מובייל קריסטלים גדול ובבוקר יש לי כתמי צבע על כל הקיר שמול המיטה. הזר הקטן בפינה? פירוט בהמשך

JustMeNow

New member
זר בפינה

לקחתי כמה ענפים יבשים ופרפרים שאפשר למצוא בכל שוק/חנות הכל בדולר איגדתי ביחד תקעתי מסמר בקיר ו"השחלתי" את החוט שמאגד את הזר על המסמר

SimsY

New member
זה נורא יפה

(סימס בקטע של קנאה בלתי מוסתרת) ....

JustMeNow

New member
צד שני

עוד ציור שלי משטח במבוק חום ב 10 ש"ח שבמקום להשתמש בו כמגש לצלחת, תליתי על הקיר

JustMeNow

New member
צד שני

שוב ציור שציירתי ומשטח במבוק ב 10 ש"ח שנתלה על הקיר

תודה../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif

חדר ממש מקסים יש לך! את לא תכעסי אם אני אעתיק ממך, נכון?

JustMeNow

New member
תרגישי חופשי ../images/Emo13.gif

אגב את יכולה לסרוק תמונות באיכות גבוהה של ציורים/איורים שאת אוהבת, או לקחת מהאינטרנט. לפתח דיגיטלי בהגדלה או להדפיס בבית דפוס ו...יש לך תמונה מדהימה

וואו, כל הכבוד על ההשקעה../images/Emo70.gif

וכל הכבוד על העלאת התמונות!
הן גם נורא יפות, וזה גם מצויין בשביל לתת השראה לאנשים. זה רעיון מאוד מוצלח, ואם לעוד אנשים כאן יש תמונות של החדר שהם רוצים ויכולים לפרסם, אני לגמרי בעד.

JustMeNow

New member
תודה ../images/Emo13.gif

עם קצת יצירתיות ושימוש נכון בתקציב אפשר לעשות יופי של דברים בחדר. אני יביא אח"כ רעיונות נוספים לעיצוב שלא השתמשתי בהם עדיין

../images/Emo104.gif את ממש מוכשרת!

בטח ממש כיף לך לחזור כל יום לחדר כזה מושקע...
נראה ממש חמים וביתי!

למעלה