ראיתי שיש דרישה לעיצוב הדירה אז הנה תמונות של החדר שלי... טוב. סתם תירוץ להשוויץ קצת... למרות שהחדר שינה קטן מאד, הצלחתי להפוך אותו מכוך חשוך לפינה קסומה *אזהרה* חדר של בנות וקיטש בצורה היסטרית.
מאחורי הדלת של החדר שינה יש קצת מרחק לדלת להפתח וארון הבגדים. לא. אי אפשר להזיז את הארון לשומקום אחר. אז...ניצלתי את הפינה שנוצרה. תליתי מראה גדולה (שנלקחה כלאחר כבוד מהחדר בבית של ההורים) מניפה עם ציורים של עגורים נע בין 30-60 ש"ח בשוק (אפילו פחות אם חברים חזרו מתאילנד אם כזו...) בד סגלגל תלוי בשביל להסתיר חלון מוזר בין 2 חדרים (הפסקתי לנסות להבין למה צריך חלון בין חדר לחדר). הבד? ציפית לכרית...אם יש אור בחדר השני אז אור רך סגלגל עובר לחדר
על הארון- ציור שציירתי מתחת למניפה. ציור קנווס עם צבעי מים, שוב, משהו כמו 40 שקל בשוק
העיצוב שלך מגניב לגמרי. לא הסגנון שלי בכלל, אבל הקטע של לעצב לעצמך את החדר וזה לא החדר של גיל 16 פשוט מפתה. וגם עשית את זה בסטייל למה צריך חור בין שני חדרים? אולי תכננו לשים שם מזגן איכשהוא. לי ולאחותי גם יש חור למעלה בין החדרים שלנו, כי בסוף לא שמנו מזגן.
תליתי בד סגול עם כמה מסמרים (10 ש"ח בחנות בדים קטנה) מתחת כמה ציורי פיות נוספים בהשראת אמן הפיות הדגול בריאן פראוד. ה"מיסגור" נוצר עם נייר שרטוט חום שיצר מסגרת נחמדה לדפים הלבנים ולא "העמיס" כמו מסגרות עץ כבדות שהיו "סוגרות" חדר קטן. בחלון וילון מדליק (פה השקעתי- עלה איזה 80 ש"ח. בד מדליק שהוא מספיק שקוף שאור יעבור דרכו בבוקר אבל לא יראו אותי מבחוץ בין כנף וילון אחת לשנייה תלוי מובייל קריסטלים גדול ובבוקר יש לי כתמי צבע על כל הקיר שמול המיטה. הזר הקטן בפינה? פירוט בהמשך
הן גם נורא יפות, וזה גם מצויין בשביל לתת השראה לאנשים. זה רעיון מאוד מוצלח, ואם לעוד אנשים כאן יש תמונות של החדר שהם רוצים ויכולים לפרסם, אני לגמרי בעד.