עיצוב דף מכירה

noa_a

New member
עיצוב דף מכירה

כיצד ניתן לבצע עיצוב של דף המכירה (תמונות , רקע וכו) האם זו אופציה הפתוחה רק למי שרשום כבעל חנות וכו תודה א"ש נועה

taltal0n

New member
עם html

כשאתה פותח דף מכירה , אז יש לך אפשרות להכניס קוד של html . אם אתה לא יודע html , תעצב בתוכנה שעושה לך את העבודה ומתרגמת את מה שאתה מעצב לקוד , שותו תצטרך להעתיק לאי ביי . אתה יכול לעשות את זה אפילו ב- office של מייקרוסופט .

noa_a

New member
תודה אבל גם

כשאני מעצבת דף HTML ומעלה קידוד הרקע והתמונות מסוננות השאלה אם זה במכוון ע"י איביי? א"ש נועה

taltal0n

New member
אם התמונות והרקע לא מנוגדים לתקנון של ebay...

אז אין סיבה שזה יסונן . אני מניח שזה לא מנוגד , אז אם כך, הבעיה היא בקוד שלך - בנתיב , בו מאוחסנות התמונות והרקע , יכול להיות שמה שרשום בקוד לא תואם את הנתיב האמיתי . את צריכה לאחסן את התמונות שלך על אתר איחסון (כמו geocities) ואז להעתיק את ה- url של התמונות לתוך הקוד . נראה לי שזו הבעיה שלך . עיצבת את הדף בתוכנה או שכתבת לבד את הקוד ?

noa_a

New member
הדף עוצב

בתוכנה עם תיקונים שלי לקוד היכן שהיה צריך שיפורים כנראה שהבעיה היא בנתיבים לקבצים אם כי זה לא מסביר מדוע גם שעיצבתי רקע ע"י הגדרת צבע בלבד הוא סונן.. קונדוליסה, מסוננת הכוונה ללא תמונות, רקע וכדומה המצורפים לדף המקור ולא עוברים לדף הקוד של איביי אשמח לשמוע מנסיון של אחרים תודה א"ש נועה

taltal0n

New member
אולי...

יכול להיות שלא תחמת את שם הצבע בגרשיים ? בקשר לתמונות , אז כשאת רושמת את הנתיב של התמונה , תירשמי את כל הנתיב במלואו , כולל האותיות http , לפעמים זה פותר את הבעיה . עוד משהו , לפעמים יש בעיה עם שמות של קבצים בעברית , אז תשתמשי באנגלית . אם אחרי כל זה עדיין יש לך בעיה , אז את לא רושמת את הנתיב של התמונות של כמו שצריך , או שיש לך איזו טעות בתגיות ה- html . אם יש לך סבלנות , אז מחר אני אעלה איזה מדריך מקוצר ופשוט ל- "איך להעלות תמונה , באי ביי , בעזרת html ובחינם" .

noa_a

New member
המוווון תודות נחמד מצדך אני ממתינה למחר../images/Emo13.gif

taltal0n

New member
הנה , נגיד שהיום כבר מחר ../images/Emo26.gif

צירפתי את הקובץ כתמונה אחת . שִין שַן

taltal0n

New member
אגב, שכחתי, ה- preview שבאי ביי עושה בעיות...

ולא תמיד מראה את עיצוב דף המכירה , כפי שהוא יראה כשהוא "יעלה לאוויר" . אני זוכר שלי היתה בעיה כזו ושברתי את הראש , שמתי רקע פשוט והוא לא הציג אותו והקוד היה בסדר . כשעלתה המכירה , זה נראה בדיוק כמו שעיצבתי אותו .

roeeya

New member
יש לי 2 תוכנות נחמדות לעיצוב דפי המכירה

תשלחי לי בפרטי אני אשלח לך קישורים. את גם יכולה להשתמש בכל תוכנה לעריכת HTML שיש בחינם באינטרנט. רובן נותנות גם ממשק גרפי (ככה שאין צורך בתכנות HTML)

noa_a

New member
תודה

אשמח אם תוכל לשלוח לי קישור או שמות של התוכנות שאוכל להוריד א"ש נועה

vh67

New member
אפשר גם?

היי, חדשה פה מנסה ללמוד משאלות שכבר נשאלו - אז אולי אפשר גם לקבל את התוכנות לעיצוב דפי מכירה???? אשמח אם כן. שיהיה לך סופ"ש חמים ונעים (לא יודעת היכן אתה גר - אבל פה....חורף חורפי ביותר)

למעלה