עיצוב הבלוג

עיצוב הבלוג

מלבד התמונה הקבועה שמתנוססת בבלוג, רציתי לצרף תמונה נוספת שתופיע בתוך קוביה (כמו שיש קוביית סקר, קובית ארכיון רשומות וכד') כפי שראיתי בבלוגים אחרים. ניסיתי להוסיף קובית אלבום (אם זו בכלל הדרך) אבל לא הצלחתי לפתוח אלבום או להוסיף לשם תמונות או כל דבר אחר (מה שלא ניסיתי נפתח לי דף תקלה) בקיצור - איך אני מוסיפה קוביה עם תמונה לבלוג?

לא מסכימה

עיצוב בלוג קשור לבלוגיה. כבר נשאלו פה שאלות דומות בעבר. (ואני בת)

wranger

New member
ובכל פעם ששאלו - הופנו לפורום התמיכה הטכנית

גם פורום התמיכה הטכנית קשור לבלוגיה.

אף פעם כששאלתי פה שאלה לא הופנתי לשום מקום

אבל אני מבינה שאתם, נציגי הנהלת הפורום והנהלת הבלוגיה ככלל, החלטתם לשוב ולהראות שעזרה בתפוז על בסיס אדם לאדם זאב, ומקסימום תמצא לך חבר. ומי שהוא לא מנהל הפורום הזה יחסוך לי בבקשה את עצותיו החכמות אלא אם הוא יודע מה הפתרון לבעיה

suki da yo

New member
nv kgauת מכל דבר סצנה?

בסך הכל אמרו לך שזה לא הפורום המתאים, והפנו אותך לפורום הנכון לשאול שאלות.זה שעונים לך פה על שאלות טכניות זה לא תקין.

wranger

New member
זהו לא פורום לבעיות טכניות. פשוט ככה.

לא זאבים ולא יער. ומי שהוא לא מנהל הפורום אבל יכול להפנות אותך למקום הנכון במקום מנהל הפורום, מוטב שימשיך ויעשה זאת.

דנטל

New member
בגלל זה צריך ***למחוק*** הודעות כאלה

ולא לשרשר לאוף ועל הדרך כן ניתנים פה פתרונות במקום בפורום הנכון, כמו שנעשה גם בשרשור הספציפי הזה.

זו לא בעיה טכנית

זו בעיה בעיצוב הבלוג. וואוו... איזו תשובה. יצאת ממש גבר גבר.

Bezalel P

New member
אני מבקש להרגע

ישנה הפרדה בין הפורום הזה שמיועד לדיונים עיניינים, משוב וקהילתיות ובין פורום תמיכה טכניות אשר (כשמו כן הוא) מיועד לספק תשובות לשאלות טכניות כמו איך עושים דברים בבלוג, פתרון תקלות וכיוצא באלה. אין שום סיבה להתרגז על אנשים רק בגלל שמפנים אותך למקום הנכון.

אני בבלוגיה 6 שנים

ואף פעם לא יצא מצב שלא הבנתי מה שצריך היה לעשות. לעומת זאת קשה לי בכלל לחשב את כמות הפעמים שהההנהלה הלכה עקום והרסה פה דברים. יש דרך להפנות למקומות אחרים ויש דרך להתחשב בבקשה של מישהו.

seymore butts

New member
תפתחי קובית קוד חופשי

ותקלידי בה קוד כמו בתמונה המצורפת, רק תשני ללינק לתמונה שאת רוצה לשים כמובן. אפשר לשנות את הקוד כך שהתמונה תיושר לימין, שמאל, רקע בצבע מסוים וכולי. שמתי תמונה במקום להקליד מכיוון שזה HTML וזה לא יוצא טוב בתצוגה. בהצלחה !

מה זאת אומרת

קוד ולינק של התמונה? איזה לינק יש לתמונה? ואיפה בדיוק אני אמורה להקליד איזה חלק

seymore butts

New member
התמונה צריכה להיות ברשת

אם היא אצלך למחשב אז את יכולה למשל להעלות אותה לבלוג שלך. אפשר לאלבום התמונות או בדרך שאני עושה - לרשומה בבלוג (שתפתחי רק לצורך הענין). ברגע שהעלית את התמונה הקובץ מקבל שם חדש ממערכת תפוז וממנו את יכולה לקבל את הלינק. לגבי ההקלדה - את אמורה בניהול הבלוג להגיע לתפריט של הקוביות השונות, ושם ליצור קובית קוד חופשי חדשה (אותה את אמורה לפרסם בסוף) ובתוכה להקליד.

אוקיי,הבנתי מלבד את ההקלדה

התכוונתי איפה בדיוק אני מקלידה את השם החדש שלה ואיך אני יודעת מה השם החדש שהיא קבלה. ותודה רבה על ההסבר

tvav

New member
לא התכוונתי אפילו לרגע

לפגוע או לבוא בקטע של פקודה או משהו בסגנון פשוט ככה רשום בחוקים וזהו אין לך מה להתעצבן

למעלה