עיצוב הגן: אתי - לאישורך

*שיר

New member
עיצוב הגן: אתי - לאישורך ../images/Emo9.gif

ביום ששי סגרנו עם המעצבת את עיצוב הגן והחופה כדלהלן: היות ומדובר על שעות הצהריים, המעצבת המליצה לנו ללכת על צבעים חזקים כדי שיבלטו בגן. בחרנו מפות כחולות ומפיות בצבע חרדל. שולחנות הביסטרו בקבלת פנים יהיו עם מפות כחולות וקשירה בבד קטיפה בצבע חרדל. על כל שולחן יהיה סידור של חמניות.
בין שולחנות המזנון יהיו סידורי פרחים של סייפנים לבנים בכדי זכוכית גדולים. החופה: תהיה עם הרבה בדים לבנים ועם המון חמניות. בצד ימין של החופה יעמדו חמניות בגבהים שונים (בתוך במבוקים). שביל מבד לבן יוביל לחופה. את השביל יתחום משני צדדיו חבל עבה, ועל השביל יונחו פרחי חמניות גדולים (בגדלים שונים). איך זה נשמע לכן?

J-סיקה

New member
מדהים !!!!! ../images/Emo39.gif

אני מאוהבת בפרח הזה חמניה והוא עשיר ומלא נוכחות נשמע פיצוץ

יפעת22

New member
שיר- משגע ../images/Emo20.gif אני אישית מתה על

חמניות - זה פרח פראי ומקסים. והשילוב של חמניות הן בחופה והן בשולחנות נשמע פיצוץ. איזה כיף לך !!! לצערי, בגלל שאני מתחתנת בערב החמניות יהיו סגורות, כך שהן לא מתאימות. אבל שטויות, נסתדר...

סטארי1

New member
גם אצלינו היו חמניות וסייפנים!!!

גם אנחנו התחתנו בשישי בצהריים. האולם רצה לעצב עם סייפנים ובגלל שהיה לי זר חמניות ביקשתי שישולבו גם חמניות על השולחנות. אחלה בחירה, זה פרח שעושה שמייח (רואים את זה גם אחר כך בתמונות, איך החמניות בולטות ומאירות).

*שיר

New member
קצת משונה מה שאת אומרת על החמניות

כי ראינו את הסידור המדהים הזה בחתונה אחרת שהיתה בערב, וכל החמניות היו פתוחות לגמרי ומקסימות!!

הילית*

New member
בעיני ממש מקסים...

כ"כ מתאים לשישי בצהריים. למרות שכבר סתיו זה נשמע לי אפילו אביבי כזה...

אלונהב

New member
נשמע מדהים,

מקווה שתוכלי לשלוח תמונות כמה שיותר מהר....ושיהיה בהצלחה !!!! יודעת שקל לומר תהיי רגועה , אבל באמת תשתדלי...

dorlim

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif מקסים

חמניה
זה אחד הפרחים היותר יפים שיש - פרח מלא נוכחות, צבע משגע וחיות מדהימה. סתם שתדעי, שאני חשבתי לעצב לבד את החופה כחופת חמניות, אבל ירדתי מהרעיון מסיבות שונות....

אתי@

New member
חבל על הזמן ../images/Emo59.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo39.gif

נשמע פיצוץ - גם יפיפה וגם כל כך מתאים לחתונת צהרים... הדבר היחיד שהייתי משנה - במקום מפות כחולות - מפות לבנות או בשמנת (עם החרדל כמובן!). אולי קשה לדמיין את איך שזה יראה במציאות, אבל נראה לי שהכחול קצת שובר את האביביות של העיצוב ולכן עדיף לבן/שמנת... (זו דעתי האישית והמאוד חסרת חשיבות כמובן...). נראה לי שתהיה לכם חתונה מדהימה

רחלי1

New member
אין, אין, אין כמו חמניות ../images/Emo70.gif ../images/Emo39.gif

מברוק, וכל הכבוד על הטעם הטוב והמקוריות!!! יהיה מקסים...

נשמע עיצוב מקסים ביותר למרות שאני

קצת מופרעת ובחתונת צהריים (נדמה לי שכבר אמרתי לך את זה בעבר) הייתי מעדיפה עיצוב יותר קליל, בגווני תכלת ולילך וורודים..פרחי בר אולי מסוג ליזיאנטוס(פרח הכי מדהים שראיתי..) אבל זה טעמי האישי והטירוף שלי לגבי צהריים. לא יודעת למה יש לי תחושה שבצהריים כשחם וכבד אז כמו אוכל קליל יותר הייתי רוצה שכל הקונספט ישדר תחושה קלילה ואוורירית.

יעלי2

New member
יש חוק שפרחים צריכים להיות לבנים? ../images/Emo39.gif ../images/Emo49.gif

ראיתי השבוע זר פרחים פראי של טוליפים (צבעוני). הם מגיעים במגוון צבעים ואותו זר/סידור היה חף מקישקושים, בלי תוספות של ירוק או פרחים אחרים, והוא עמד פשוט נפלא. למעט ליד החופה, זה מקובל ויהיה נאות אם הזרים לא יהיו קלאסיים בגוון לבן שולט? what say you? אגב בענין הצהריים והצבעים שבחרת! השילוב של כחול פטרול, כחול עמוק עם חרדל לצהריים פשוט מהמם לטעמי!!! אני אישית שקלתי להתחתן בצהריים בחורף, אבל ירדתי מזה בגלל שהקייטרינגים הודיעו לי רשמית שהאוכל יתקפל שעה לפני כניסת השבת, שזה אומר מוקדם עד מאוד!! אבל אם הייתי עושה בצהריים, ללא ספק היילתי בחורת בצבעים כאלה או דומים. כי אני מחפשת שילוב של שמייח עם מוקפד, והכחול-חרדל בהחלט יאעשה את העבודה. המון מזל טוב

אתי@

New member
גם אני ראיתי זר כלה מצבעונים ב- 4

צבעים שונים וזה היה מדהים בעיני
הלוואי והזר הזה היה מתאים לשמלה שלי

יעלי2

New member
הבהרה לגבי זרים

בשאלתי לגבי הצבעוניים, התכוונתי לשאול אם זרים פראיים של טוליפים הולכים באיזור האולם (לא לגבי זר כלה). וזאת במקום הזרים הגדולים הלבנים.

את יכולה לבחור זר בכל הצבעים שיש

ואין חוק כזה של לבן בכלל. זר צבעונים או צבעוני נשמע מאד יפה. אני אישית הולכת על זר ורדים בצבע בורדו, ונראה לי דווקא שזה יותר "מקובל" מאשר לבן, לא?

*שיר

New member
ווי, בנות, לא ציפיתי לכזה פרגון! ../images/Emo51.gif ../images/Emo9.gif

תודה תודה!!! אני שמחה שאתן בעד החמניות. אני פשוט מ-ת-ה על חמניות, לא משנה איפה (גם כציור על מפת שולחן...), ולכן נדלקתי על העיצוב הזה. אני באמת מקווה שזה לא יהיה "כבד" מדי לאור יום.

למעלה