עיצוב הזמנה לחתונה שלי- מה כדאי?

libiram

New member
עיצוב הזמנה לחתונה שלי- מה כדאי?

אני מתלבטת לגבי הזמנות לחתונה שלי כאשר יש לי אפשרות לעצב במחשב את ההזמנה ולהביא להדפסה בבית דפוס או לעשות הזמנה בחברה שעושה הדפסות לחתונה ואחראית גם על העיצוב, כאשר קיבלתי המלצות על שלוש חברות כאן
[URL]http://www.easywed.co.il/partners-categories/12/wedding-invitations/[/URL]
.נראה שמדובר בסטודיו לעיצוב גרפי שמתמחה בעיצוב הזמנות לחתונה כך שהם יוכלו לתת את הרעיונות ואנחנו נצטרך רק לקבל את ההחלטה. ברור שזה יחסוך את כל ההתלבטויות ואולי הם יודעים איזה עיצובים יותר מושכים ונותנים פרומו טוב לאירוע אבל מצד שני- לעשות את זה בעצמי מ-א' ועד ת' זה יכול להיות סיפור די גדול.
אשמח להתייעץ עם אנשים מהתחום- האם לקחת סיכון ולעשות את זה בעצמי או שצריך באמת להיות עם ניסיון בעיצוב גרפי כדי שהתוצאה באמת תהיה מוצלחת?
ובמידה ואתם ממליצים על חברה מקצועית- האם מישהו מכיר כאן את החברות האלה ויכול להמליץ או אולי חברה אחרת מומלצת (ובבקשה לא יקרה מידי...) תודה מראש

rondadon1985

New member
אני והמיועדת בדיוק בשלב הזה :)

מכיוון שאומנם אני גרפיקאי, אבל בעיקר ביצועיסט ופחות מעצב (בטח לא מאייר),
אז ויתרנו על זה שאני אעצב לבד, ולאחר חיפושים ארוכים (עברנו כמעט על כל אתר הזמנות לחתונות אפשרי),
הגענו לפה: http://www.linnica.com/
בחורה מקסימה (לינוי), סבלנית מאד, ולגבי האיכות עבודה שלה, אתן לאתר שלה לדבר :)
הלכנו על עיצוב עם איור אישי, אנחנו כבר בשלבי סקיצה סופית (קיבלנו ראשונית, היתה כמעט מושלמת, היו לנו ריג'קטים מינוריים), ומרוצים מאד!.
לא הכי זול בקטגוריה (העיצוב לבד 450 ש"ח), אבל לצורך העניין, חסכנו קצת במקום אחר בשביל לאפשר לזה מקום בתקציב.

Nandn09

New member
זה סיפור די גדול בהחלט

לבחור במעצב מקצועי יעלה לך הרבה יותר, לכן הצעתי לך בתקציב נמוך היא לבחור מתוך בנק של הזמנות מוכנות שזה הכי פשוט , הכי קל, הכי משתלם אבל גם פחות ייחודי (ולדעתי זו אופציה לא רעה למי שיש לו תקציב נמוך כי זה בסה"כ הזמנה ועדיין היא יפה מספיק כדי לשרת את המטרה) חברה שלי עשתה זאת והייתה מאוד מרוצה, אני לא חושבת שצריך לנפח את הנושא הזה ובטח ובטח לא לקחת את זה על עצמך אם את לא מעצבת מקצועית.
יש די הרבה מאגרים כאלה, תחפשי ברשת.

Mani Greenblat

New member
ממליצה על דפוס דנה בת"א

אני החלטתי שלא לעצב את שלי או להשקיע בהן יותר מדיי (כי הרי ברור שזה ייזרק לפח)...
ניגשנו לדפוס דנה, בחרנו דוגמא בהתאם לתקציב שהקדשנו לזה + הדפיסו לנו דוגמא במקום.
יצאנו עם משהו כמו 200 הזמנות מדהימות, קשורות בסרט עדין + מדבקות בעלות של כ-800 שח.
לא מכירה את המחירים היום, אבל שווה לגשת פיזית למקום שמדפיס ולבחור מתוך מגוון ענק בהתאם לתקציב שלכם + לראות דוגמא חיה בעיניים..
&nbsp
שיהיה במזל..

למעלה