עיצוב הזמנה לחתונה

liltam

New member
עיצוב הזמנה לחתונה

שלום לכם, אני רוצה לעצב לאחותי הזמנה לחתונה. חשבתי על תמונה של שני כלבים שקושרים את בני הזוג ביחד (יש להם שני כלבים בבית). אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא תמונה מתאימה. זה יכול להיות ציור/ איור. תודה מראש! לילך

RoniK16

New member
היי לילך :)

הבאתי לך שלוש תמונות שאולי יכולות לעזור לך:

RoniK16

New member
עוד תמונה..

אולי זה לא מה שביקשת, אבל זה גם יכול להיות חמוד :)

liltam

New member
תודה!!

אבל לא מצאתי משהו שנראה לי אז אולי המתחתנים יצלמו את הכלבים שלהם ... בנתיים עצבתי הזמנה בצורת גלויה אשמח אם תאמרו לי מה דעתכם!!

היי, ../images/Emo49.gifלאחותך../images/Emo70.gif../images/Emo48.gif

ההזמנה מקסימה, בכלל, כל מה שקשור לאיורים האלה - אני נמסה
אם את רוצה את דעתי, הייתי משנה את הפונט ב"אנחנו מתחתנים?!" הייתי משנה לפונט 'כתב' ולא דפוס כי כבר יש לך פונט דפוס בגוף העבודה. והייתי מוסיפה עוד טאץ' כדי שיהיה מעניין לדוגמא הייתי מכהה קצת את הכיתוב או מקטינה את האיור האפור ומצמידה אותו לחלק השמאלי-תחתון ומוציאה דוגמא קטנה מהחלק הימיני-עליון. מה דעתך
[את לא חייבת להקשיב לי
] באיזה תוכנה את עובדת

liltam

New member
התוכנה

אני עובדת בפבלישר. תודה על ההערות אני אנסה

liltam

New member
גם אני מחכה...

אני מחכה לזוג שיחליטו סופית. בנתיים עלה לי רעיון של הזמנה נפתחת ובכריכה הכלבים שלהם. מבטיחה להעלות כשיהיה. התוכנה שאני משתמשת בה היא תוכנה של מיקרוסופט - חלק מהאופיס. לצערי אני לא מכירה מספיק טוב פוטושופ ואין ליאילוסטריטור או אינדיזיין

השאלה היא...

איפה את מתכוונת להדפיס את זה[
] כי בבתי דפוס יש גדלים / צבעים מסויימים שאיתם הם עובדים צריך לבדוק את זה לפני..

liltam

New member
תלוי בגודל

אם זה יהיה גודל של רבע A4 אז בעבודה. אם זה יהיה שונה אז בבית דפוס. יש מומלצים? אשמח אם תפרטי יותר - ואז אדע מה ואיפה לשאול. תודה!

ShirShir

New member
הצעות לתיקוני טקסט.......

חתונתינו - אני לא יודעת אם צריך להיות י' בסוף, תבדקו. את השעה 30;11 תשני את הסימן לנקודותיים 11:30 אנו רוצים להזמין = אנו מזמינים מקובל להוסיף שמות משפחה אצל ההורים, אבל לא חייבים.. בחתימה לכתוב שרון ורובי, ובשורה מתחת את הטלפון שלהם מזל טוב!!!!!!

למעלה