עיצוב הזמנות

עיצוב הזמנות

חברתי הטובה מתחתנת באוקטובר וחשבנו להכין הזמנות בעצמנו במקום סתם לשלם מאות שקלים. למישהו יש רעיון איך ומה אפשר להכין לבד ?

av_i_va

New member
ודאי../images/Emo140.gif

כווני אותנו לסגנון הרצוי ותקבלי לא מעט הצעות. עדיפויות של צבע, מירקם, חומרים וככל שתוכלי להיות יותר ספציפית. מזל טוב לזוג.

אורלי99

New member
אז ככה....

אין לי ניסיון רב אבל לפי דעתי בפורום של גרפיקה ודפוס יוכלו לעזור לך מאוד. בכל אופן עוד מעט בטח אביבה או כל גולש אחר יכנסו וישלפו את הרעיונות שלהם. בהצלחה

av_i_va

New member
אהלן אורלי../images/Emo140.gif

גם לך לא חסרים רעיונות..... אני בטוחה שלאחר שנשמע מה הכוון הכללי, ייתקבלו שפע רעיונות.

הכל הולך !!!

משיטוטי באתרי הזמנות ראיתי כמה רעיונות: למשל שזירת חרוזים וסרטים, כתיבה ע"ג נייר מכובס (אין לי מושג מה זה, אבל זה דמוי נייר אורז), קולאג´... בקיצור הכל הולך ! השאלה היא רק איך ניתן להכין עיצוב עבור כמות כ"כ גדולה (כ 200 יחידות). תודה, רינת

אורלי99

New member
יכול להיות....

שאת ההדפסה תעשו בבית דפוס, ורק את האלמנט הקישוטי תוסיפו באופן ידני??? אם כן אז באמת צריך לדעת את הכיוון. כשאומרים כיוון הפעם, מתכוונים מה הטעם של הזוג?? הם מעדיפים משהו ממוחזר?? משהו בסגנון מודרני נקי??? צבעוני??? שני גוונים בלבד??? חרוזים? מדבקות??? נצנצים?? חבלים קשורים??? וכו´ וכו´ אז תני כיוון....

נראה לי שהכיוון הוא שהכל יהיה HOME

ללא התערבות של בית דפוס. הרעיון עלה רק היום אחרי שהיא החלה לברר מחירים ונבהלה מאוד. יש לי בבית מדפסת משוכללת, אז נראה לי שמה שאנחנו מחפשות זה: 1. חומר גלם עליו לכתוב את ההזמנה, כלומר "בריסטול" אבל מן הסתם משהו הרבה יותר מיוחד ויצירתי - איזשהו סוג נייר מיוחד ומעניין, אבל שיהיה אפשר להדפיס עליו או לכתוב עליו בשבלונה כלשהי (כי בכל זאת מדובר בכמות גדולה של הזמנות. דווקא נראה לי שהממוחזר זה הכיוון... 2. חרוזים, חבלים, חול צבעוני או תבלינים ... לקישוט 3. מעטפות נרכוש

av_i_va

New member
נייר לא מהווה בעיה

בארטא בת"א תמצאי נייר מעולה, מכל סוג שרק תרצי, מותאם מראש להדפסה במדפסת. לגבי קישוט ההזמנה, אצלם עבורך כמה דוגמאות מחוברות שברשותי (רק מחר) תוכלי לבחור משם או לשלב בין דוגמאות. הוראות הכנה תקבלי בפורום.

מניסיון

הרבה יותר זול לעשות הזמנות בבית דפוס. עלויות הניסיונות - הבריסטולים, הדיו והחומרים יעלו כמעט אותו דבר. למיטב ידיעתי, קיימים בתי דפוס שבהם ניתן לרכוש את הבריסטול להזמנה כשהוא ריק וצריך רק להדפיס נייר עם ההזמנה עצמה ולהוסיפו על הבריסטול אם בהדבקה או בצירוף ע"י חוט. שווה לעשות סיבוב בין בתי הדפוס שמתמחים בהזמנות לחתונה. בעיר בחיפה יש מספר כאלה. ניתן להגיע לבית הדפוס ולבחור צבע ומרקם של בריסטול ולבקש שיחתכו אותו בגודל ובכמות הרצויים. מעטפות מקבלים בד"כ מהאולם ביחד עם מפה. כדאי שתבררו את זה קודם. ובכל זאת.. רצוי לקבוע קודם את גודל ההזמנה - מרובעת או צרה וארוכה, דף אחד או הזמנה מקופלת. אחכ יש לבחור צבע לנייר ולפיו להחליט על הצבע שיודפס מעל, להחליט מה יהיה המלל על ההזמנה ולהכין טיוטא >לפעמים המלל ארוך ומסתיר את העיצוב של ההזמנה ולכן רצוי לא להשקיע בתוספות על ההזמנה שכן הן "הולכות לאיבוד"<. תעשו סיבוב באתרים של מעצבי הזמנות ותבדקו אם יש משהו שמצא חן. אם כן - חזרו וננסה לעזור. אם נבחר נייר אורז כנייר להזמנה - רצוי שיהיה זה נייר עבה דיו ע"מ שבהדפסה לא יקרע ושיחזיק מעמד עד להגעתו למוזמנים. בהצלחה ומזלטוב

sigaliot

New member
הזמנות

לא נראה לי שהדפסה של הזמנות לחתונה בכמות כזו מתאימה למדפסת הביתית , אפשר למצוא בית דפוס שיעשה את זה פשוט ובזול ואז לשלב אלמנטים "ביתיים". אני לדוגמא הזמנתי הזמנות על נייר ממוחזר מודפסות בשחור , גם הציורים , ובבית צבענו את כל הציורים בצבעי מים...פשוט הדרכתי את כל מי שסבב אותי איך להשתמש במכחול ובצבעי מים ועשינו סרט נע....לסיום הוספתי סרט מרפיה ויצא מקסים ומקורי!

פשוט מ-ק-ס-י-ם !!!!!!

ממש, ממש מקסים ... כמה זמן לקח לך להכין ואיך היו התגובות ? תודה רבה לכל התגובות. אני אעדכן אתכם כשמשהו ייצא לפועל.

av_i_va

New member
אם כך, מצאת את מובקשך../images/Emo140.gif

שמחה שמצאת את שחיפשת. אני מבינה שאין צורך לסרוק דוגמאות נוספות..???

לילך1

New member
הנה דוגמה....

להזמנה שקיבלתי היום.... עוד רעיונות נהדרים להזמנות יש בפורום חתונות של תפוז ביקרתי שם לפני כמה חודשים כשחברה התחתנה ...יש שם מלא רעיונות

zimes

New member
לגבי נייר....

אנחנו הדפסנו (אמנם בבית דפוס) על נייר דק יחסית (כזה שאפשר להדפיס עליו גם עם מדפסת, או לצלם המכונת צילום) וקיפלנו יחד עם גב מנייר עבה (כמו, נגיד, בריסטול), בצורה כזו שראו מבפנים ומבחוץ את שניהם. (אין לי תמונות)

למעלה