עיצוב החדר

עיצוב החדר

לפני כשלוש שנים צבעתי את החדר שלי בכחול וטיפפתי בעזרת ספוג עננים יצא מקסים. נלחמתי הרבה עם אמי ובסוף לא צבעתי את התקרה גם...לאחרונה חשבתי להוסיף לתקרה את הכוכבים הללו שזוהרים בחושך אבל אני שוקלת שוב עם לצבוע מה ההבטים של בעד ונגד לצבוע גם את התקרה? בנוסף אני שוקלת להכניס שטיח לחדר וחשבתי דווקא על דשא סינתטי מה דעתכם? יש למישהו רעיון נוסף?

בל בל

New member
גם לי היה פעם חדר כזה

צבעתי את כל החדר בגווני תכלת דמוי שמיים עם עננים, על הריצפה היה דשא סינטטי,בצד אחד תליתי מהתקרה שני ערסלים ועל הקיר ממול ציירתי נוף. כל החדר היה מקושט במוטיבים השאולים מהטבע . זה היה חדר יותר ליופי ולאירוח, ברוב הזמן הוא לא שימש חדר שינה למרות שאני מאוד אהבתי לישון שם. זאת היתה חלקת הטבע שלי בבית. אני לא יודעת לאיזו מטרה בדיוק החדר שלך הולך להיות והאם יש דברים שאת חייבת שיהיו בחדר כמו שולחן או ארון, כונניות גדולות וכו ולכן לא אוכל ליעץ לך יותר. בכל אופן אני מקווה שעזרתי לך ושתהני מהחדר שלך.

sphere

New member
צביעת תקרה

א. לא ממליץ לצבוע את התקרה שלא בצבע סיד. צבע סיד שבוודאי התקרה צבועה בו נותן לקיר לנשום וגם לחדר. צבע פלסטיק אוטם את האוויר בחדר. ב. הצבע המיוחד של עננים של טמבור מיועד לצביעה רק על צבע פלסטיק כך שאם את משתמשת בצבע זה ורוצה לצבוע את התקרה יש לצבןע את התקרה לפני בצבע פלסטיק

למעלה