עיצוב המקלחת

עודד א

New member
עיצוב המקלחת

יש לי מקלחת די קטנה, שחציה התחתון מרוצף באריחים בצבע קרם קהה וחציו העליון היה צבוע בלבן משעמם. את הלבן החלפתי בצבע תכלת (summer sky) ובנוסף קניתי צבע סגול "שזיף" (baroque plum). השאלה שלי היא האם ליצור פס בצבע סגול, שיפריד בין האריחים לתכלת, או שמא עדיף לחללים כאלה ליצור עיגולים של סגול בגדלים ובמקומות שונים ברחבי המקלחת (בדומה לוילון האמבט שיש לי)?

מקלחת מדליקה

היי עודד ראשית...בשטח של חדר כזה קטן...אני ממש לא מציעה לך ליצור עיגולים סגולים. זה יהיה פסיכודלי מדי...ויש סיכוי שראשך יסתחרר בכל פעם שתיכנס למקלחת. אם לא צבעת את התקרה - אני מציעה גם אותה לצבוע בתכלת שקנית...אולי כדאי לערבבו קצת עם לבן, שיהיה גוון מעט בהיר יותר. לגבי הסגול...ובכן...אני ממש לא הייתי מכניסה סגול לחדרון הקטן הזה. זה קצת OVER DOING IT. אם בא לך לעשות משהו בכדי לטפל בבעיית האריחים בצבע קרם....תקנה טפט עמיד במים בגוון מקשר בין התכלת לקרם הקהה....יכול להיות אפילו טפט של פרחים צבעוניים קטנים...כמו שדה פרחי בר. ההדבקה של הטפט תעשה ע"י מתיחת הגליל לרוחב הקיר, משורת האריחים העליונה ביותר כלפי מטה. לפני ההדבקה,תפרוש את הטפט ותגזור אותו בצידו הרחב בצורה לא-סימטרית - שפיצים או גלים או כל צורה אחרת. הצד הרחב השני,ישאר ישר וישמש כסרגל הדבקה על שורת האירחים העליונה.עכשין תדביק את הטפטה לרוחב הקירות על גבי האריחיפם. אריחי הקרם הכהה יבצבצו בצורה לא-סימטרית באזורים בהם הטפט לא מכסה. התוצאה תהיה יפה ומיוחדת. לא יהיו הגדרות ברורות של קיר-תקרה-פינות. תהיה תחושה של זרימה ותנועה. ותהיה אשליה של חדר מעט גדול יותר. בהצלחה!

lank

New member
../images/Emo68.gifעיצוב מקלחת

ישנם הרבה אפשרויות לעצב מקלחת. כמו שהמליצה ה"מעצבת עם מעוף" , לא להכניס צבע סגול - זה מזעזע מדי ותיווצר אווירה לא נעימה בחלל.כנ"ל לגבי העיגולים... קיים צבע מיוחד המותאם לעבודה על חרסינות - MSP . ניתן למצוא אותו בחנויות העוסקות בצביעה דקורטיבית. בנוסף , ישנן מדבקות מדהימות שנוח לעבוד איתן ולהדביקן על גבי חרסינות. אם אתה מעוניין להסתיר חלק מהחרסינות אתה יכול להשתמש בחומר הנקרא "ווגה" של חב' נירלט . הוא בעצם סוג של טיח היוצר טקסטורה גסה ומיוחדת על גבי המשטח ( יש ליישם חומר מקשר מתחת ). שיהיה בהצלחה. וכדאי שתצרף תמונות של לפני ואחרי, אולי נבנה לנו גלריה של הגולשים...

עודד א

New member
המון תודה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

באמת הגיע הזמן שאני אקנה מצלמה דיגיטלית ואצלם. אני מבטיח להביא תמונה של המקלחת הגמורה. את הקירות+ התקרה כבר צבעתי (בתכלת - תודה למעצבת על הטיפ
. איפה אני יכול להשיג את הטפטים לאריחים? מישהו יודע כמה זה עולה?

למעלה