עיצוב ואווירה בחדר שינה

עיצוב ואווירה בחדר שינה

שלום, ברצוני לעצב את חדר השינה שלי בצורה סקסית או רומנטית. מה הכי מומלץ. החדר במידות של 3 * 3.2 מטר. חשבתי על משהו אדום למראה הסקסי, אך אני לא יודעת, אני בטח אל אצבע את הקירות באדום, אולי יש למישהו רעיון למראה סקסי, אפשר להציע הכל, כסף זו לא הבעיה, אני מוכנה להשקיע בחדר שינה שלנו. גם רעיונות רומנטים יתקבלו בברכה. תודה, רויטל

orit281

New member
קיר מיקוד כלשהו וצבעים בהירים

על אותו בסיס יעשו את עבודה ההגדלה. אפשר טקסוטורות צבעים (ווש, מריחות, פנטזי וכו') או שפכטל כאלו אויקוס וכו'העיקר שכשנכנסים לחדר זה הדבר הראשון שהעין תקלוט. תנסו גם שהצבע יבלע קצת חלק מצבע הריהוט ככה שהחדר יתרחב...

juliet26

New member
....

אני הייתי הולכת על קיר אחד בורדו והשאר בהיר. הרבה כריות נוי ושטיח אילו דברים שיוצרים חמימות... אם יהיו עוד רעיונות אכתוב...

שמופית

New member
רעיונות...

לשים מלא נרות על המדפים ו/או מסביב למיטה תמונה ענקית על הקיר של גבר ואישה באיזו פוזה
(אגב, לא מומלץ לשים תמונה של אישה לבד, לא לנשואות ובטח שלא לרווקות... מבחינת הפאנג-שווי כמובן
) מצטרפת להמלצה על כריות רכות על המיטה ואפשר גם שטיחון פרוותי ווילון תואם
(שאני אציע גם כיסוי מיטה מנומר ונכסה את הכל ?
)

P u r p l e

New member
אם כבר מנומר...

אז גם מראה מעל המיטה יש יותר סקסי מזה? גם אני עושה חדר-שינה בסגנון רומנטי. הקירות יהיו באוף-ווייט והקישוטים מסביב יהיו בגוונים ורודים וסגולים. על הקירות שבלונות ומפיות של "שושנים"; הוילון בצבע סגול-חציל; ראש המיטה מצוייר במלא שושנים צבעוניות וגם שידת האיפור באותו סגנון. לגבי התאורה: מנורות קריאה קניתי משהו ורדרד עם זכוכית אטומה בצורת פרח. ולאור המרכזי ראיתי משהו קיטצ'י מקסים שאהבתי בשוק הפשפשים. חבל שאין לי מצלמה הייתי מצלמת לכם את כל הבלגן הזה
העצה שלי לכם: לכו עם הפנטזיות! זה חדר השינה שלכם, ורק לכם צריך להיות נעים להיות בו.

שמופית

New member
ואפרופו צבעים וציעת קירות...

מי שאין לו תקציב / זמן / כוח לצבוע קיר, יכול לקנות מנורה ולעטוף בצלופן בצבע שרוצים ולשים אותה על הרצפה לכיוון הקיר המבוקש

מצליחים

New member
היי purple

האמת-שאין משהו יותר סקסי ממראה על התקרה, אבל זה מפחיד אותי שלא יפול ונראה לי גם סרט להתקין וכאלה-אבל אהבתי!!! חבל שאת לא יכולה לצלם. אם בכל זאת במקרה תהיה לך מצלמה אשמח לראות. לגבי הפנטזיות יש לי הרבה. אבל יש לי מגבלה של גודל החדר. אבל אני אעדכן בסוף... תודה

מצליחים

New member
היי שמופית

הבעיה שהחדר לא ממש גדול. כך שחוץ ממיטה, 2 שידות, כלום לא נכנס. לגבי הרעיון עם התמונה ממש אהבתי, אני אתחיל בחיפושים. וגם את השטיח והוילון. על מנומר אני לא ממש מתה-יש לי טראומה מג'וג'ו
אני חשבתי על מיטה ושידות בצבע לבן, כן כן לבן. ואת כל הטון יתנו הצבעים בקירות. מה דעתך?

lank

New member
הפתרונות -

מחר תתארח בפורום , ניבה יחיאב, מעצבת הבית של חברת טמבור. היא תענה לשאלות הגולשים בנושא. שאלות בנושא צביעה , התאמת גוונים לבית , צביעה דקורטיבית , טכניקות וחידושים בצבע ניתן להכניס להודעה המופיעה מעלה החל מעכשיו. בהצלחה.

שמופית

New member
יש לי יש לי יש לי ../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

אם את לא אוהבת מנומר, ואת הולכת על שחור ולבן, את יכולה לשים כיסוי מיטה זברה
אגב, את יכולה לשחק עם הצבעוניות של וילון/כיסוי מיטה/שטיחון קטן לפני המיטה - גם זול וגם אפשר תמיד להחליף

0 אור 0

New member
הרעיונות שלי

הי, קודם כל החדר מאד קטן , ולכן הייתי מגדילה אותו על ידי מראה גדולה (אצלנו יש ארון קיר על קיר שלם שכל הדלתות הן מראה וזה פשוט מגדיל את החדר שאחרת היה קלסטרופובי לגמרי). את האדום שאת אוהבת הייתי משלבת באביזרים: וילון משולב לבן שקוף עם אדום (שני וילונות אחד על השני), כרית גדולה בצורת לב, כיסוי מיטה, תמונות, כד ... למראה רומנטי - הרבה סלסולים וכריות בנוסף חשוב שמנורת הלילה יתנו אור רומנטי וחם (כתום יותר, ולא פלורסנט כחול, או הלוגן חשוף)

למעלה