נוח לגלוש, אבל אם מחפשים משהו ספציפי אז קצת מתקשים להשוות בין כמה דגמים של מיטות למשל. אולי צריך לעשות סיווג משנה: מיטות, כוורות, ארונות, ריהוט נייד וכו'. באופן כללי הוא מעניין ומושך את העין, שיהיה לך בהצלחה.
יש לי טיפ, מהצד של מנתחת מערכות מנוסה מאד מאד: גם אם הלקוח מבקש משהו, לא תמיד הוא יודע מה לבקש, ולא תמיד הוא יודע את ההשלכות של הבקשות שלו. מתפקידך להסביר לו את היתרונות/חסרונות בכל בחירה. היו פעמים שממש הגעתי לויכוח על נושאים שהיו לי עקרוניים. עוד דבר - שינויי המצב של הכפתור "הרצת תמונות" לא ברורים (אין הבדל משמעתי בין ON לOFF) ולכן לא ברוו איך מפסיקים את ההרצה. לסיגל את יכול לאמר שרהיטים שלה מקסימים!
יודע מה הוא רוצה, מפני שהסטנדרט הקיים הוא התאמת אתרים לרזולוציה של 600X800 ומעלה, ושום דבר לא מתפקסל ! העניין הוא שלתמונות אתה צריך לקבוע את הרוחב והגובה הנכונים, ולשחק עם התמתחות האתר ע"י פיקסל שקוף וריווח בין התמונות עצמן. חוץ מזה, היום גם פחות בונים ב frames מכיוון שבצורה זו אי אפשר לאנדקס את כל האתר - רק את הדף הראשי (תמיד מגיעים לדף הראשי ואם אני רוצה לשלוח למישהו את העמוד עם התמונה של המיטה הראשונה, אני לא אצליח). ב"מיטה הראשונה שלי" - הכיתוב הלבן על הרקע האופוויטי - לא עובד טוב לדעתי. לא נוח לקריאה... הייתי גם משנה את הפונט של שם הנגרית (הלוגו) - הוא לא מספיק מושך את העין ודי נבלע... שיהיה בהצלחה