עיצוב חדרי ילדים

• פותח הנושא adgr
  • פורסם בתאריך

noga30

New member
האתר ממש יפה

נוח לגלוש, אבל אם מחפשים משהו ספציפי אז קצת מתקשים להשוות בין כמה דגמים של מיטות למשל. אולי צריך לעשות סיווג משנה: מיטות, כוורות, ארונות, ריהוט נייד וכו'. באופן כללי הוא מעניין ומושך את העין, שיהיה לך בהצלחה.

adgr

New member
אני לא סיגל

אני רק אמון על הצד הטכני של האתר.

נומוש

New member
מאד צבעוני ויפה ומשקף את העבודות של

האמנית. לשיפור - התמונות באיכות נמוכה ומגורענות וכך גם הכיתוב בקטגוריות ובכותרת. זה בכוונה?

פיקסול

נראה לי שהפיקסול נובע מפקודה שמתאימה תמיד את גודל האתר למסך, תעבוד על 600 פיקסלים רוחב קבוע, כך כולם יוכלו לקבל את כל האינפורמציה והתמונות לא יתקלקלו

adgr

New member
עיצוב האתר על ידי התכנת

בוצע לפי דרישות קפדניות , דגש קפדניות . הניסיון הוא להציג את האתר לגולשים ברזולוציה 800 * 600 וגם לרזולוציה 1024 * 800 על כל המסך.

פיטנגו4

New member
דרישות קפדניות

יש לי טיפ, מהצד של מנתחת מערכות מנוסה מאד מאד: גם אם הלקוח מבקש משהו, לא תמיד הוא יודע מה לבקש, ולא תמיד הוא יודע את ההשלכות של הבקשות שלו. מתפקידך להסביר לו את היתרונות/חסרונות בכל בחירה. היו פעמים שממש הגעתי לויכוח על נושאים שהיו לי עקרוניים. עוד דבר - שינויי המצב של הכפתור "הרצת תמונות" לא ברורים (אין הבדל משמעתי בין ON לOFF) ולכן לא ברוו איך מפסיקים את ההרצה. לסיגל את יכול לאמר שרהיטים שלה מקסימים!

שמופית

New member
לדעתי, זה לא שהלקוח לא

יודע מה הוא רוצה, מפני שהסטנדרט הקיים הוא התאמת אתרים לרזולוציה של 600X800 ומעלה, ושום דבר לא מתפקסל ! העניין הוא שלתמונות אתה צריך לקבוע את הרוחב והגובה הנכונים, ולשחק עם התמתחות האתר ע"י פיקסל שקוף וריווח בין התמונות עצמן. חוץ מזה, היום גם פחות בונים ב frames מכיוון שבצורה זו אי אפשר לאנדקס את כל האתר - רק את הדף הראשי (תמיד מגיעים לדף הראשי ואם אני רוצה לשלוח למישהו את העמוד עם התמונה של המיטה הראשונה, אני לא אצליח). ב"מיטה הראשונה שלי" - הכיתוב הלבן על הרקע האופוויטי - לא עובד טוב לדעתי. לא נוח לקריאה... הייתי גם משנה את הפונט של שם הנגרית (הלוגו) - הוא לא מספיק מושך את העין ודי נבלע... שיהיה בהצלחה

למעלה