עיצוב חדר הילדים

mom1mom

New member
עיצוב חדר הילדים

שלום לכולם, אנחנו לפני עיצוב מחדש של חדר הילדים. הקירות יצבעו כנראה בגוון של תכלת והרהיטים בגווני שמנת (ושאריות של רהיטים בצבע דובדבן שיצבעו עם הזמן). הייתי מעוניינת בהמלצות/רעיונות/קישורים לאתרים עם רעיונות לעיצוב החדר – אביזרים נלווים וכו' (לא כל כך בא לי לצייר על הקירות, יותר בכיוון של תמונות אולי). אודה לכל עזרה!

hanny6

New member
אני לא ממש מכירה ...

אתרים אבל תנסי בלינק המצורף באתר יש רעיונות גם לחדרי ילדים וחוץ מזה שיש לי מלא רעיונות לחדרי ילדים אז בבקשה תשימי תמונה ונתחיל לזרום

יאפ

New member
וגם

את יכולה לקחת כל קליפ ארט שאת אוהבת, להעתיק את קויי המתאר או ביד חופשית או בקופי לעץ, קנווס או כל חומר שאת רוצה, לצבוע באקריל, גואש (לא שמן) כל חומר על בסיס מים (שאינם רעילים) ולתלות על הקיר. היום יש גם מפיות מקסימות שאת יכולה להדביק על קנווס או לקנות את מסגרות העץ בחנויות ההובי הרבות, להשאיר כך או להוסיף מסגרת בצבע נוסף. את יכולה להדפיס במדפסת ביתית צבעונית דמויות/ארט קליפים שאת אוהבת לגזור ולהדביק (אם את ממש לא רוצה לצייר בעצמך). צירפתי לך דוגמא, יש כאן שעונים עם ציור על דיקט, מפיות על קנווס+מנגנון של שעון, ציור ביד חופשית והדבקת מפית על קנווס כתמונה.

sinronit

New member
קישורים לאתרי עיצוב חדרי ילדים|תפוז

מקווה שעזרתי במשהו...

melodynoa

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo39.gifעוד....

רהיטי דורון האוס אין קיימות עוד כמה חנויות, אין להן אתר, או שהוא לא עובד, אז אני אסרוק לך את הקטלוגים.

למעלה