עיצוב חדר ילדים - צבעים

goldfishi

New member
עיצוב חדר ילדים - צבעים ../images/Emo10.gif

שלום, יש לי חדר לא קטן(משהו כמו 3.5X4.5 מטר) שאני מיעדת לשני ילדים. ילד בן 3 שעד עכשיו היה הדייר היחיד ואחיו תינוק (שניהם בנים). איזה צבעים/דוגמאות כדאי לבחור לעיצוב החדר? כשהילד הבכור היה בחדר לבד הקירות היו צבועים בצבע של yellow-egg אם אני לא טועה - משהו מאוד עדין, די בצבע של טיח גולמי והכנסנו צבע עם רהיטים (שמנת + כחול סגלגל) ושטיח צבעוני וכמובן שהיו המון צעצועים בכל מקום. החדר היה יותר גדול ממה שהוא כעת, ועכשיו עקב שיפוצים הקטנו אותו מעט למימדים נוכחיים עם קיר גבס. אנחנו חייבים לצבוע את קיר הגבס ו1) אנחנו לא זוכרים בדיוק מה היה הצבע המקורי בסרגל הכלים - נצבע לפני כשנתיים וגם הצבע בכל זאת מתשנה מעט ו-2) זה הזמן לשנות דברים. השאלה היא האם צביעה של קיר אחד (החדש) והיותר צר שדלת כניסה לחדר נמצאת עליו בכלל באה בחשבון? האם זה לא יראה עלוב מדי או כניסיון כושל "לעצב". חשבנו במקור לצבוע את הקיר החדש בלבד בכחול עדין (הבכור מאוד אוהב את הצבע) אבל זה מתחיל להיראות לא מתאים (שילוב של כחול בהיר עם משהו דמוי טיח זה לא אותה משפחה של צבעים). לצבוע את כל החדר בכחול זה גם לא רעיון כ"כ טוב כי הילד הגדול גבר בן 3 ונראה שעוד מעט ימאס לו מהצבע. ירוקים למיניהם או צהובים לא נראים מתאימים כי הרהיטים הקיימים בחדר הם בגוון של שמנת כחול ואנחנו רוצים לשמור אותם לעוד כמה שנים. מה הייתם מציעים לחדר כזה? לצבוע 2 קירות סמוכים בכחול? (ליצור מין מלבן עם 2 צבעים)? להתחיל לחלק את החדר לכל אורכו בצורה אופקית לשני צבעים? (נראה לי קצת ילדותי מדי - האם אני טועה?) להתחיל לעשות דוגמאות בצבע על הקירות הבהירים? (ריבועים/עננים/עיגולים בגוונים?) מאוד אודה להכוונה כלשהי.אני כבר יומיים משוטטת באינטרנט בחיפושים אחרי דוגמאות באתרי עיצוב אבל עוד לא מצאתי כלום
בתודה מראש,

את מוזמנת להיכנס לפורום עיצוב פנים../images/Emo9.gif../images/Emo126.gif

שם תמצאי מומחים יותר
אנחנו מעצבים כרטיסי ברכה וכדומה

goldfishi

New member
אופסתודה. דווקא כרטיסי ברכה אני יודעת לעצב../images/Emo13.gif

למעלה