עיצוב חדר צעיר

יניב100

New member
עיצוב חדר צעיר

אנו עוברים בקרוב לדירה חדשה.אני סטודנט וזקוק בחדרי לשולחן,מחשב,שידה להניח עליה מדפסת וספרים.את הריהוט יש לקנות בהזמנה כדי שיתאים למידות החדר.מתעוררות מס' בעיות:מה לעשות כדי שהרהיטים לא יראו כמו סט מאולם תצוגה של חברת רהיטים? ב-"5 נגרים" יש ריהוט בקו יפני האם זה מתאים? את הארון חשבנו לעצב בצבע אחר עם קשר מסויים לשולחן ולשידה,למשל אלומיניום או פסי טוקיו מעץ בצבע השולחן. בעיה נוספת:השולחן מגיע עד למיטה ואין מקום למדף קטן ליד המיטה.האם למישהו יש רעיון? שאלה לגבי חדרה של אחותי שהיא חיילת.היא זקוקה בחדר גם לקומודה עם מראה.האם להזמין מאותו עץ של השולחן ולסתפק במראה מעוצבת בסיגנון מיוחד, או לקנות קומודה שאין לה קשר לשאר הריהוט למשל מהמזרח או עם אלמנטים של קש או במבוק? הבעיה שוב שהמידות בריהוט מוכן לא תמיד מתאימות. זקוק לעזרה באופן דחוף כי הזמן דוחק.אם יש עצה אחרת לגבי סידור החדרים אקבלה בשימחה. מצ"ב תרשים של שני החדרים. תודה.

uvls

New member
לצעיר

מדף תלוי מעל המיטה, לא על הקיר עם החלון, אמור לפתור את אחת הבעיות שהעלית. לגבי כל השאר...היי, זה עניין של טעם. ממש לא ניתן לעזור מכאן.

יניב100

New member
ל uvrs תודה ו

אם תוכלי להעיף שוב מבט בתרשימים ולייעץ לנו : האם לדעתך מיקום המיטות והשולחנות הוא אופטימלי או שיש מקום לשינויים ? תודה.

אהליבמה

New member
אולי... (?)

הבנתי שלפי הפאנג שוואי (שאני לא מעריצה גדולה של התאוריה, אבל יש בה הגיון) לא מומלץ לשבת עם הגב לכניסה. דווקא להחליף את מיקום השידה עם מיקום השולחן יכול להוות פיתרון טוב, ואם תוסיף לזה שולחן פינתי או איכשהו תיצור קשר ביניהם, זה יכול להיות נחמד. אנסה למצוא ברשת דוגמאות ולצרף ... בהצלחה!

אהליבמה

New member
דוגמה 1

אפשר לראות שהשולחן נשען על שני קירות. אם תחבר אותו כך שהוא יישען על הקיר שמול המיטה שלך ועל הקיר של החלון, כך שבפינה השמאלית הוא נשען על כוננית (שיכולה להתקרב למיטה שלך- לפי המידות שתבחר) ובפינה הימנית הוא נשען על כוננית, זו יכולה להיות פינת עבודה מאד נעימה. אפשר גם להניח שולחן לא פינתי, ובקיר של החלון לשים את השידה ולידה (או במחובר לשידה) כוננית. זה הכיוון עליו חשבת?

uvls

New member
ליניב

על פניו נראה כי האלמנטים השונים ממוקמים בסדר. אופטימלי קצת קשה לי לומר מכאן, כי לא רואים כל כך טוב את הפרטים. הערה אחת: לא נראה לי שתזדקק לארון של 3 מטר וקצת חבל על המקום. אם אתה הולך על ארון קיר שלם, נסה לשלב בו את הטלביזיה והמערכת, ואולי לתת חלק של מדפים פתוחים.

noaa14

New member
אני חושבת שכדי שתמצא ארונית צרה

במידה של הרווח...כי מדף מעל המיטה לדעתי זה לא נוח..

יניב100

New member
תודה נועה

הפתרון שהצעת אידאלי. הבעיה שלא הצלחתי למקם ב-2.90 מ' גם מיטה וחצי, גם שולחן מרווח (שמשמש גם כשולחן מחשב) וגם ארונית. אני שוקל להקטין את השולחן כדי להשאיר רווח לארונית.

למעלה