עיצוב חדר שינה

מאילי

New member
עיצוב חדר שינה

שלום לכולם, לא מזמן עברתי דירה ומכיוון שאני מעצבת פנים במקצועי הצלחתי להגיע למשהו מאוד נעים ומיוחד. החדר היחיד שעדין לא "טיפלתי" בו הוא חדר השינה, פשוט לא עלה לי רעיון נחמד ומענין מספיק. החדר די סטנדרטי בגודלו ובצורתו ולכן בא לי על משהו שיעשה אותו יותר מיוחד ונעים. אשמח לקבל עצות. להשתמע,

אולי תנסי משהו על עקרון הפנג-שואי?

היי מאי לי אם לא עלה בך עדיין רעיון או תחושה לגבי מה "בא לך" אולי תנסי לחפש פתרונות צבעוניים בתורת הפנג-שואי לעיצוב הבית. קניתי לי פעם ספר חמוד על צבעים וחומרים בעיצוב הבית לפי הפנג - שואי. לא יודעת אם זה נכון או לא. אבל יש שם כמה רעיונות לגבי חדרי שינה, האופי שרצוי לך, סוג המשתמשים וגילם. ואיך "לתקן" כיוון רוח לא נכון. אם נעזוב את המדעיות בצד , יש בספר כמה רעיונות נחמדים ואולי תנסי ותראי שזה ממש עובד?? הספר : פנג שואי מעשי מאת סיימון בראון בהוצאת כתר בהצלחה

מלי ש מ

New member
אולי ציור קיר?

תלוי מה הסגנון שלך, אפשר ליצור ציור בגוונים שקטים או עזים יותר. ציור בטכניקת איירברש, או פשוט לעטר עם סטנסילים. מה לגבי שימוש בבדים? לא רק כווילונות, אולי כילה מעל המיטה? או משהו בכיוון הזה. חדר שינה הוא מקום מאוד אישי, ואת לא עוזרת לנו עם פרטים. בכל מקרה בהצלחה.

למעלה