עיצוב חדר שינה

[eLad]

New member
עיצוב חדר שינה

החלטתי שהגיע הזמן לעצב את חדר השינה שלי, אשמח לקבל עזרתכם: החדר די גדול ומרווח, כרגע מכיל מיטה, ארון ושולחן מחשב. כרגע רוב החלל מבוזבז וריק, והחדר פשוט ענק (בגודל של חדר וחצי). אני מעוניין לצבוע אותו. יש לי מליון רעיונות אבל אני מפחד לעשות משהו שאולי ישעמם או שאצטער שאיני יכול לשנותו אח"כ. למשל צבע אדום כהה/בורדו עם פס לבן שמתחיל בסביבות מטר וחצי מעל הרצפה ובגובה של 10 סנטימטרים, ואולי על אחד הקירות לעשות דוגמה "פסיכדלית" כלשהי. אשמח לקבל עצות
אלעד.

I am ADiDi

New member
מה שטוב בצבע - הוא שתמיד אפשר לשנות

לך על זה... ואם לא יתאים לך - תצבע מחדש....

lank

New member
../images/Emo68.gifמה צבע הרהיטים שבחדר

ושאר האביזרים או האם אתה מחליף את הכל????

[eLad]

New member
לא חושב שאקנה

את המיטה אצבע, חשבתי בכיוון תכלת אפור. אולי אקנה שידה ועוד כל מיני אביזרי נוי כמו תמונות, מראה וכו' אני עדיין מתלבט בקשר לצביעת הקירות, והשילוב של הצבעים, אשמח לקבל הצעות. בכל אופן נראה לי שבורדו ותכלת-אפור ישתלבו בצורה נחמדה

lank

New member
../images/Emo68.gif

דווקא לא הייתי הולכת על בורדו בשילוב של תכלת -אפור. בורדו משתלב יפה עם גווני חום ומוקה או עם שחור. אם הקירות יצבעו כולם בצבע בורדו בחלק התחתון, פס לבן לגימור , בחלק העליון אפשר לצבוע צבע מוקה בורדו של נירלט - יכוכל להתאים גוונים 7436N או הגוונים הכהים יותר כמו AC121R ,AC120R, לזה הייתי מצרפת בחלק העליון של הקיר מוקה- CW025W או אפרסק עדין מאוד 8280W כקו הפרדה היתה משתמשת בפרופיל פולירתן מוקצף בצבע לבן או שמנת עדין ביותר. על החלק הבורדו אפשר להוסיף הדפסים של שבלונות בגוון מוקה , שמנת או אפילו זהב מעט. את הרהיטים הייתי צובעת בגוון מוקה כהה מאוד או חום בורדו בגימור מבריק. מוסיפה תאורה צמודה לקיר שזורקת אור כלפי מעלה ווילונות אורגנזה ארוכים בגווני מוקה עם נגיעות של בורדו. בהצלחה.

למעלה