עיצוב חדר

lkofler

New member
עיצוב חדר

שלום, אשמח מאוד לקבל תשובות לגביי עיצוב החדר שלי. 1. איזה צבע לקיר יתאים לחדר שלי? (כל הרהיטים שלי בצבע ירוק בהיר) 2. איזה צבע יתאים לאביזרים נלווים? (כריות, שטיח, וילונות, נרות, וכולי) 3. החדר שלי מאוד גדול, כך שנוצרת הרגשה של ריקנות. איך אני אוכל לתת לחדר הרגשה פחות ריקה ויותר חמימה? אולי לשים משהו באמצע החדר? אה, ואם זה עוזר, אני בת 13. תודה רבה למי שמקדיש לי זמן מזמנו.

lank

New member
לרהיטים בצבע ירוק בהיר

יכולים להתאים צבעים רבים. השאלה הנשאלת היא לאיזו אווירה את מעוניינת להגיע - חדר רומנטי או חזר יותר מודרני עם צבעים חזקים? הצבעים שיכולים להתאים בקירות - ורוד , סגול או אפילו גוונים של תכלת. אם את רוצה ליצור אווירה חמה בחדר - תשתמשי בצבעים חזקים כמו ורוד פוקסיה. אפשר לשלב צבעים בהירים בחדר עם קיר אחד בצבע עז . לדוגמא - 3 קירות בגוון ורוד בהיר וקיר אחד עם צבע ורוד עז ועליו להוסיף שבלונות בצבע זהב ושמנת. אפשרות נוספת - קירות בצבע תכלת בהיר וקיר אחד עם פסים בצבע תכלת חזק וירוק. לגבי אביזרים - גם כאן זה תלוי באווירה וכמובן בצבעים שתבחרי. תתחילי בזה שתבחרי סגנון שאת אוהבת ואז אפשר להשליך עליו חומרים.

עזרה מנסיון....

היי... לא דעה מקצועית אבל גם בחדר שלי כל הרהיטים בירוק בהיר (חוץ מהארון) ושילבתי איתם את הצבעים אפור ולבן. האפור מאוד "שקט" ולכן מזכיר קצת תכלת (אבל אני מוחה בתוקף!
) אבל אני מאוד אוהבת את השילוב עם הלבן... הרהיטים ירוקים, מדפים ארון וילון ומצעים (בלרוב) לבנים וקיר אפור.

lkofler

New member
תודה!

אני חושבת שאלך יותר על צבעים חזקים... מודרני. וטלי הקטנה- אפור ולבן לא עושים את החדר קצת משעמם? יש לי גם עוד שאלה... יש לכן רעיונות לנושאים לחדר של נערה? כשאני אומרת נושא, אני מתכוונת נגיד ספורט, פרחים, משהו כזה... ואז לדוגמא אם בוחרים פרחים, אז אפשר מצעים פרחוניים, וילונות, וכו'.

../images/Emo8.gif אני דווקא אוהבת מאוד את התוצאה

אבל זה טעם אישי... הייתי מעלה תמונות אבל... אני לא אציק
תהני לעצב...

רקמיכל

New member
נושאים וצבעים

מלאכים (קיטש כזה עם כנפיים) דגים צדפים מוסיקה (תווים, סולמות ומפתחות, דיסקים, גיטרה) סמיילי (חייכנים) כוכבים, ירחים, ומטאורים תבחרי משהו שתוכלי לחיות איתו גם עוד 3 שנים. לגבי צבעים: אם הצבע הוא ירוק-דשא אז אין לי מה להמליץ כי אני לא סובלת אותו... סליחה... אם זה ירוק-תפוח, ירוק-מנטה או ירוק-פיסטוק - הייתי ממליצה ללכת על צבע דומה ל-3 קירות, וקיר אחד בכחול עם דוגמאות גיאומטריות בירוק, או שכולו בכחול ווש על בסיס ירוק בהיר. בהצלחה!!!!

I am ADiDi

New member
לדעתי ורוד פוקסיה

כמו שהוצע למעלה מתאים מאוד, אפשר גם לצבוע את הקירות בירוק בהיר ולהוסיף אביזרים בורוד\אדום (כריות, מראה, כיסוי מיטה, וילונות)

lank

New member
לטלי הקטנה ולכולם

תוסיפי תמונה בבקשה. כולם רוצים לראות. חברים מה קורה אף אחד לא מעוניין להראות תמונות??? טוב אז אני אתחיל. אני אראה לכם תמונה של חדר הילדים של בתי הקטנה ואח"כ אתם תראו.... ולגבי רהיטים בצבע ירוק עם קיר ירוק - זה משעמם והרהיטים "נבלעים" בקירות. לגבי ירוק -+ אפור + לבן = מעט חד גוני לכן אני ממליצה לצרף צבעים אחרים - המומלץ שלי = ורוד עז

כמה תמונות...

כאן בגלל האור בתמונה הקיר נראה מאוד בהיר, נוטה לתכלת... האגרטל יכול לענות אולי לתוספות של פריטים בחדר כמו שרצית אבל גם הוא הולך על אותו קו של צבעים אז... אולי את רוצה משהו שיחיה יותר את הצבעים בחדר. המראה- נקנתה עם מסגרת מעץ חשוף ואפילו הייתה ממש זולה וצבעתי אותה עם הצבעים ששימשו לצביעת הקיר. הייתי בטוחה שהתוצאה לא תהיה טובה בגלל השילוב של צבעי טמבור עם עץ אבל יצא די טוב. אמנם לא צביעה מקצועית, אך אני מרוצה...

ו... עוד...

תמונה קצת יותר חשוכה... שוב, המסגרת של התמונה נצבעה באותם צבעים של המראה (היא הייתה כחולה כהה לפי הצביעה). השעון ליד החלון כסוף, את יכולה לראות את צבע שולחן הכתיבה שהוא ירוק בהיר- ישנה עוד כוננית והיה גם רהיט הרבה יותר גדול אך הוא נתן הרגשה "חנוקה" בחדר לכן הוצאתי אותו. מצעים כמו שאת רואה... לבנים לבנים לבנים. לא מתפשרת הוילון לא ממש לבן, יותר נוטה ל- off white האור נכנס דרכו בצורה די מיוחדת...

אחרונה...

כאן רואים את שני הרהיטים הירוקים, המדפים הלבנים, המנורה אשר גם היא, כמו הוילון, ב- off white ויוצרת אפקט די דומה לו מבחינת פיזור האור... מחוץ לגבולות הצילום הזה, ז"א, משמאל למערכת שעל השידה, ישנה תמונה של שדון והיא בצבע ירוק כהה... מקווה שאהבת את השילובים ושעזרתי במשהו... ושוב, תהני לעצב :) אשמח לכל חוות דעת על החדר

משום מה אני לא מצליחה....

אני אנסה שוב גם יותר מאוחר אבל אם אני לא אצליח ועדיין תרצי לראות, אני אשלח לך במייל...

lkofler

New member
אולי אני אלך על...

הוורוד עז. החלטתי שהחדר יהיה בצבעים חזקים :) תודה למי שעזר! אבל הייתה לי עוד שאלה בהודעה הראשונה, ונורא חשוב לי שתענו עליה... אז הנה- החדר שלי מאוד גדול, כך שנוצרת הרגשה של ריקנות. איך אני אוכל לתת לחדר הרגשה פחות ריקה ויותר חמימה? אולי לשים משהו באמצע החדר?

חמימות בחדר

קראתי את העצות הנפלאות... מכיוון שהחדר מאד גדול, הייתי ממליצה שלא תצבעי את כל הקירות באותו גוון. לדעתי האפקט יהיה קצת מאיים. הייתי ממליצה לך לתבוע קיר אחד או שניים בגוון כהה (למשל ורוד פוקסיה, אם זה מה שמוצא חן בעינייך....) ואת הקירות הנותרים בגוון הרבה יותר בהיר. כמו כן, ווילון ארוך עד הרצפה, שיכסה את כל החלון, ישווה רכות וחמימות לחדר. באם החלון נמצא על הקיר הצבוע בורוד, אולי תשקלי וילון ירקרק, ו"תתלי" עליו פרפרים בגווני החדר (ורוד, ירוק כהה וצבע נוסף שישבור את הגוונים הקיימים - כמו צהוב, למשל). תמונות בגדלים פרופורציונאליים לקירות: כלומר על קיר גדול וחלק, לתלות 3תמונות גדולות בגודל זהה אחת לשניה, באותו קו גובה. תאורה מתאימה גם משפיעה על חמימות החדר...

נראה לי שיתאים...

לא דעת קיר אופאייט או שמנת או מן קרם בננה כזה אולי זה נשמע מגעיל אבל זה מאוד יפה משתלב עם ירוק...(לחברה שלי יש קיר כזה עם רהיטים ירוק תפוח)!

למעלה