עיצוב חדש לאינוויזיבל

binba

New member
עיצוב חדש לאינוויזיבל

ממש מכת מדינה העיצובים החדשים האלו (גם תפוז, גם רחלי, וגם אני). לפני כשעה העליתי את העיצוב החדש של אינוויזיבל, כולכם מוזמנים לקפוץ לביקור. שימו לב:
האתר נראה במיטבו ברזולוציה 800X600 (אבל גם ברזולוציה גבוהה יותר הוא סביר).
אם תיכנסו היום לאתר ייתכן ותראו עדיין שאריות מהעיצוב הישן, בגלל אותה בעיית עדכון של השרת. אפשר לפתור את הבעיה ע"י 100 ואחד ריפרשים, אם אתם מאוד רוצים...
מדובר בגרסת הרצה ראשונית, ובהמשך ייתווספו לעיצוב (ובכלל לאתר) פרטים נוספים. אשמח לקבל תגובות (בספר המבקרים או בפורום), רותם.

איה@

New member
רותם - את לא מפסיקה להפתיע ../images/Emo70.gif

אהבתי! מאד אוהבת את הצבעים האלו, וגם את החלוקה (קומפוזיציה) יוכבד מקסימה. שימי לב - שהציטוטים הם בעברית הפוכה. וההצעה היחידה שיש לי היא לצבוע את הסקרולר גם. שיהיה בהצלחה
אם הצלחתי להכיר אותך קצת - את כבר עובדת על סקיצות לשינוי הבא
איזה כיף לך.
איה

shayl86

New member
פשוט מדהים...

העיצוב החדש שלך כזה - את ! השארתי לך אימייל ! שי ! * שמתם לב שהפונט הפך ל- arial בעיצוב החדש של תפוז? אני דיי אהבתי !

binba

New member
קודם כל תודה

אי אפשר לצבוע את הסקרולר, ככל הידוע לי. לא ברור לי למה את רואה את העברית בציטוט הרנדומלי הפוכה, אצלי היא בסדר גמור, וגם דאגתי לסדר את העברית בכל האתר, כך שלא אמורות להיות בעיות. כרגע בדקתי.

איה@

New member
רותם - בוודאי שאפשר ../images/Emo70.gif

תציצי לאתרים של רחלי, דניאל, אילנה, יואב, אצלי.....(זה מה שאני זוכרת בע"פ) ותראי שאפשר לצבוע את הסקרולר. אמנם אפשר לראות את השינוי רק מאקספלורר 5 ומעלה, ובכל זאת כדי. זהו קוד שאוכל להעביר לך אם תרצי.
איה.

אם אני (!) יודע שאפשר

לצבוע את הסקרולר... (אנחנו מדברים על פס הגלילה, נכון?) ואפשר גם להעלים את פס הגלילה הלא פעיל בצד ימין.

איה@

New member
היי יואב - זה דבר שהייתי שמחה

ללמוד. איך מעלימים את הסקולר הימני? אפשר גם את התחתון? האופקי? תודה לך. יופי לראות אותך כאן
(ואני יודעת שהחיבוק יגרור הערה סרקיסטית
ובכל זאת!)
איה.

אהה

כותבים scrolling=yes/no/auto . השאלה היא, איפה כותבים? נדמה לי שאם תחפשי ברשת אחר הביטוי הזה תמצאי כל מיני הסברים.

shayl86

New member
הכל מצוין ! איך את?

שמח לשמוע שאני עדייו בידעית הכלל !

xero1

New member
קוד למחיקת הסקורל בר

ולא רק אם הוא מתגלגל, להוריד אותו בכלל, לשים ב head <style type="text/css"> body { scrollbar-face-color: 52929A; scrollbar-shadow-color: FFFFFF; scrollbar-highlight-color: 377077; scrollbar-3dlight-color: 000000; scrollbar-darkshadow-color: 52929A; scrollbar-track-color: 52929A; scrollbar-arrow-color: 52929A; OVERFLOW:show;OVERFLOW-X:hidden } </style>

xero1

New member
כמו תמיד ../images/Emo45.gif

אבל למה קישקשתא ירד? :( אני בטוח שהרבה אנשים בעלי שרת אישי ישמחו לתת לך מקום איכסון, לא לוותר כ"כ מהר רותם.

ali25

New member
אהבתי../images/Emo42.gif

את החדש וגם את הישן. נקי, בסיסי כזה אבל לא משעמם, אלא מעניין מאוד.

רותם !!!

עיצוב אדיר
פשוט מקסים, אין לי מילים
תתחדשי והמון המון מזל"ט ובהצלחה עם העיצוב החדש

or001

New member
לא מבינים מה כתוב בכותרת ב"אודות"

אבל סה"כ האתר מקסים ושומר על האופי שלו מהעיצובים הקודמים.
אור (שעוקב אחרי האתר עוד מתקופת "אופס, תכניס אותי כבר למועדפים!" ועידן "מה ברשת"
)

למעלה