עיצוב חדש של האוס וקמרון

pink panther 8

New member
עיצוב חדש של האוס וקמרון

אני עדיין מאוד מקווה שהם יהיו ביחדדדד רשמח לקבל פידבאקים על העיצוב ותעלו גם אתם עיצובים של האוס ושל הצוות בכלל!!

Benjamin Turner

New member
ואו, יפה מאוד ../images/Emo45.gif

אני מתה כבר לראות את הפרק שבו הם הלכו לmonster trucks, ואהבתי במיוחד את הציור של האוס. את יכולה להעלות את המקור? אני נטולת כשרון אמנותי, כך שאין לי כל כך מה להעלות לכאן (חוץ אולי מסאונד-בייט שלי מזייפת את mystery
), אבל ניצן מוכשרת מאוד לענין. את יכולה לבצע חיפוש מתקדם על הניק שלה.

Benjamin Turner

New member
זו לא היית את? אוי, הפאדיחה ../images/Emo163.gif

אבל היתה כאן מישהי שהעלתה עיצובים ממש יפים, זו לא היתה הזיה או משהו (אני מקווה). העובדה שאני לא זוכרת את שמה... well that's just sad

randomguy

New member
עיצוב יפה! ../images/Emo9.gif

נורא נחמד להיזכר בקמרון והאוס הולכים למונסטר-טראקס. אחת הסצינות האהובות עלי בהאוס!
האמצעית, עם האופנוע גם היתה נחמדה מאוד, ואת התמונה מימין אני לא זוכר
והשילוב של הכל יפה מאוד

Benjamin Turner

New member
ובאיזה פרק היא היתה? אפשרויות:

1. detox 2. sports medicine 3. role model 4. babies and bathwater (אלה פשוט ארבעת הפרקים היחידים שלא ראיתי, ואני מתה לראות את הסצינה הזו)

randomguy

New member
Sports Medicine ../images/Emo9.gif אחד הפרקים

המוצדקים ביותר בתולדות האוס
זה פרק בסגנון העונה השנייה, הולך חזק על הקטע של יחסי חולה והקרוב שלו, החברה של החולה במקרה הזה, והיא דמות מאוד מוצלחת, אחת מהיחידים שמצליחים לדבר אל האוס בגובה העיניים. כנראה שהפרק הזה הוא ההתחלה של יחסי האוס\קמרון. יש קליניק טוב - האוס קובע שיא מהירות. ויש את "היום הכי מגניב בחיי האוס (פאראפרזה)". וזה הפרק הראשון שמזכירים את סטייסי (אם אני לא טועה), כשראיתי פעם ראשונה לא הבנתי מי זאת סטייסי שווילסון אומר שהוא הולך לפגוש
הלוואי ולא הייתי מגלה בהמשך, סטייסי היתה פשוט אסון
הקרירות שלה גורמת ליונית לוי (חדשות ערוץ 2) להראות כמו קייץ בהוואי

Benjamin Turner

New member
טוב שלא הגזמת ../images/Emo6.gif

אני דווקא אוהבת את סילה וורד, אני פשוט חושבת שאין לה כל כך כימיה עם יו. לליסה אדלשטיין, למשל, יש לדעתי הרבה יותר כימיה אתו (וכמובן שלג'ניפר מוריסון
). תודה על האינפו', אם כן, זה יהיה הפרק הראשון אחרי detox שאראה מהרביעיה החסרה

pink panther 8

New member
שתיי התמונות 2,3 משמאל לימין הם

מפרק 9 כשהם נוסעים לחפש בדירה של האישה שמכורה ליחס של רופאים והיא מכאיבה לעצמה בכוונה ....

למעלה