שלטם אשמח לכותרת לוח לאום רק בבקשה שהעיצוב יהיה בוגר (מדובר בתלמידים בוגרים בני 15) תודה
כ כלה להשגה New member 30/8/22 #1 שלטם אשמח לכותרת לוח לאום רק בבקשה שהעיצוב יהיה בוגר (מדובר בתלמידים בוגרים בני 15) תודה
ח חני היצירתית 100 Well-known member מנהל 31/8/22 #2 נכתב ע"י כלה להשגה: שלטם אשמח לכותרת לוח לאום רק בבקשה שהעיצוב יהיה בוגר (מדובר בתלמידים בוגרים בני 15) תודה לחץ כדי להרחיב... קבצים מצורפים דגל המדינה.jpg KB 50.9 · צפיות: 7 דגל המדינה2.jpeg KB 82.1 · צפיות: 5 ההמנון.jpg KB 122.5 · צפיות: 5 המנורה.png KB 189.6 · צפיות: 7 מפת ישראל.jpg KB 166.2 · צפיות: 8
נכתב ע"י כלה להשגה: שלטם אשמח לכותרת לוח לאום רק בבקשה שהעיצוב יהיה בוגר (מדובר בתלמידים בוגרים בני 15) תודה לחץ כדי להרחיב...
כ כלה להשגה New member 31/8/22 #3 תודה, אבל התכוונתי רק לכותרת ללוח- לוח לאום את שאר הדברים יש לי חסרה לי רק הכותרת
ח חני היצירתית 100 Well-known member מנהל 31/8/22 #4 נכתב ע"י כלה להשגה: תודה, אבל התכוונתי רק לכותרת ללוח- לוח לאום את שאר הדברים יש לי חסרה לי רק הכותרת לחץ כדי להרחיב... קבצים מצורפים לוח לאום.jpg KB 303.6 · צפיות: 8
נכתב ע"י כלה להשגה: תודה, אבל התכוונתי רק לכותרת ללוח- לוח לאום את שאר הדברים יש לי חסרה לי רק הכותרת לחץ כדי להרחיב...