עיצוב למספרה...

עיצוב למספרה...

שלום לכולם! אני הולך להקים מספרה! ואין לי ממש תקציב לאדריכלות ועיצוב(כל הכסף הלך על החנות) נתחיל בזה שהחנות שלי היא כ40 מ"ר. שכשמתוכה קיר אחד שהוא ויטרינה בגודל 9 מטר וקיר ויטרינה נוסף של 4.5 מטר ,גובה התיקרה 6 מטר.(חנות פינתית). אני מעוניין לקבל רעיונות של מיקום דלת הכניסה,העמדת עמדות עבודה(3 סה"כ כל אחת היא 1 מטר ומרחקים בינהם של 70 ס"מ) דלפק קבלה,ספת המתנה.שרותים.כיור חפיפה.חדר קטן לקוסמטיקה.וחדר שרות שבו יש מטבחון קטן וארון לחומרים+מיקום דוד חשמל. וואוו זה מאוד מפחיד אותי כל הפרוייקט הזה הייתי ממש ממש מבקש את עזרתכם ואשמח לקבל איור של עיצוב המקום. נ.ב-אני מקבל כסטנדרט מהקבלן רצפת בטון מוחלקת בהליקופטר,הבנתי שאני יכול להוסיף לה גוון ולצפות באפוקסי?-שהו כזה מאוד אופנתי...? מה דעתכם? תודה רבה רבה לכל העונים והעוזרים! אוליי נעשה מהמספרה שלי פרוייקט לפורום...כל אחד יוכל להעשיר אותנו מהרעיונות ונעשה ליווי של הפרוייקט כולל צילומים של ההפקה?!-יכול להיות אחלה רעיון!

Alonchuck

New member
מספר עיצות

מנסיוני .ידידי הספר (אגב כמה אתה לוקח לתספורת גבר? ) בלי תקציב מוגדר לעיצוב כולל פריטים נלווים, וכך הלאה .שכרך יצא בהפסדך. יש לי כמו שאתה אומר "אחלא רעיון " קח סטודנט לעיצוב פנים ואני אשמח להמליץ על כמה תן לו סכום סמלי ואם אתה גר באיזור חיפה ,ותעשה את המצווה הזאת .אז תקבל יעוץ חינם לריהוט .ועוד טיפ קטן ..תשלח לנו צילומים . זה ממש לא מפחיד . את הרצפה תצבע אבל בדוגמא יחודית . . ועוד טיפ קטנטן ...ברצפה תדאג שיהיה חור עם פח וככה תוכל לטאטא את השערות ישירות לפח שנמצא בתוך הריצפה . שיהיה לך בהצלחה . אלון(אבא של יפתח)

gabilevy

New member
הזמנה לערב פתוח

הזמנה אישית לערב פתוח ברצוננו להזמינכם לערב פתוח שיתקיים ביום א בתאריך 27-12-2004 בשעה 19:00 בסטודיו ברחוב אחד העם 39 תל-אביב ערב זה יוקדש לנושא הקונספט החדש בעיצוב פנים מבט והסברים כללים ופרטניים והסבר על מסלולי הלימוד השונים. בערב זה ישולבו צוותים מקצועיים ואדריכלים המלמדים בסדנא .תינתן אפשרות לשאלות מקצועיות בתחומי העיצוב השונים שיענינו את הקהל.כמו כן ניתן לגלוש אל אתר האינטרנט שלנו לפי הכתובת או בטלפון 1-800-360-366 www.6bstudio.co.il

למעלה