עיצוב מוצר

norma G

New member
עיצוב מוצר

שלום לכל האימהות, אני מעצבת מוצר אשר נמצאת בתחילתה של הקמת מותג העוסק בעולמם של תינוקות/ילדים/אימהות. חשבתי לנכון לפנות אליכן בשאלה- האם מישהי נתקלה בצורךמסויים ולא מצאה בשוק את המענה המתאים (מבחינת מוצרים קיימים). אשמח לכל תגובה רלוונטית בנושא, אולי אלמד מכן משהו חדש, תודה ויום טוב

norma G

New member
חידוד השאלה

הי מיכל, תודה על תגובתך והתעניינותך... כוונתי בשאלה היתה, האם קרה לכן פעם שנתקלתן בסיטואציה מסויימת עם התינוק/הילד, אשר "הקפיצה" לכן לראש את המחשבה- "אם רק היה לי עכשיו מוצר כזה וכזה, הכל היה יותר פשוט... אני מעדיפה לא לתת דוגמאות כי נראה לי שזה רק יקבע, פתוחה לרעיונות והצעות... מקווה שהייתי יותר ברורה כעת.. ושוב תודה

אולי בעניין ../images/Emo95.gifים....

הבן שלי היה "פריק" של
ים ובאמצע ה
תוך כדי
הייתי צריכה לצאת מהמיטה החמה כולי טרוטת שינה
ולחפש את ה
שיצא לו מבין ה
... באיזשהו שלב נהגתי לפזר לו במיטה המון מוצצים, אבל זה לא ממש עזר כי הם היו נופלים... לכן- תלינו בובה
עם כיס על המיטה שלו, ודאגנו שתמיד יהיה שם לפחות מוצץ
אחד מהמלאי על מנת שיימצא ברגע ה
וכך הגיעו לילות
טובים בהרבה...

norma G

New member
תשובה בעניין המוצצים

הי מיכל, קודם כל, שוב המון תודה על התעניינותך והרצון לעזור. האמת היא שגם אני נתקלתי בבעיה שהעלת.. ואכן יצרתי כיס קטן הקשור לסורגי המיטה במיוחד למטרה זו. לא חשבתי על האופציה לקחת ברצינות את העניין ולפתח אותו למוצר, אך פנייתך העלתה בי את המחשבה שאולי זה רעיון... אוסיף זאת לרשימת המוצרים האופציונליים ומי יודע, אולי עוד אעזור לאמהות כמונו שייתקלו באותה בעיה... בכל אופן תודה ואם תרצי אשמח לשמוע כל רעיון נוסף שיעלה...

למעלה