עיצוב מחדש של חדר שינה

עיצוב מחדש של חדר שינה

אז ככה, אתחיל ואומר שהפורום הזה הוא בדיוק מה שחיפשתי.. החדרש שינה שלי הוא 4 על 3 מטר.. וכיום כולו (4 קירות + תיקרה) צבועים בצבע תכלת (בייבי). בחדר סיפריה, מיטה, ארונית קטנה וארון.. (מלבד המערכת והמחשב)... הרהיטים בחדר כולם מעץ מלא.. בקיצור לעניין, נמאס לי מהעיצוב שלו.. משעמם לי ממנו.. ואני רוצה לעצב מחדש... רעיונות יתקבלו בברכה.. (אם זה משנה, אני בת 18 וחצי..) תודה, הדס :)

3נומי

New member
מאוד יעזור אם תשימי תמונה

של החדר,ככה יהיה אפשר לתת לך עצות יותר קונקרטיות.אבל באופן כללי אני יכולה להגיד לך שאם את רוצה לעצב מחדש את החדר,דבר ראשון תחליטי עד כמה ולפי זה תפעלי-אם את רוצה שינוי גדול אז את יכולה לצבוע מחדש,להחליף לחדש רהיטים ועוד... ואם את מעוניינת בשינוי קליל,את יכולה להישאר עם אותו צבע ורק להוסיף אביזרים,תמונות,כריות וכו' בשביל האווירה. עכשיו בקשר לצבע זה תלוי בהרבה גורמים וביניהם בטעם האישי שלך,אם תוכלי לשים תמונה אז אני אוכל לעזור יותר,או אם יש לך שאלות ספציפיות יותר לגבי העיצוב אז גם.

אז ככה

קודם כל תודה.. שנית, תמונה זה בעייתי, אשתדל להעלות סקיצה מחר... הרהיטים ישארו כשהם, אבל צבע בהחלט הולך להשתנות.. כבר שנתיים שאני איתו, ונמאס לי, החדר נותן תחושה מאוד קרירה.. כל רעיון דרסטי ככל שיהיה (או לא..) יתקבל בברכה..

למעלה