עיצוב מחדש של חדר

tziont

New member
עיצוב מחדש של חדר

טוב ככה יש לי חדר בערך בגודל 5 מטר על 3 מטר בערך... עכשיו כל הספריה והארונות בו הם ישנים ואני רוצה להחליף לחדש רק שאני לא יודע ממש מה אני רוצה... טוב סתכלו בתמונה שהעלתי. מה שרואים זה החלק האחורי של החדר עם המיטה והחלון (המיטה תופסת את כל הרוחב של החלק האחורים כשהיא פתוחה ל3 מיטות... כאילו זה שתי מיטות ואני פותח אחת)עכשיו בחלק הזה אין לי ממש מה לשנות הבעיה שלי זה מקדימה. ובגלל שאין לי תמונה של הקדימה אז סתכלו על ההשתקפות שיש בחלון, רואים שם את השולחן של המחשב וכמה מדפים וכאלה בקיצור הם ממשיכים עד למיטה. אז דבר ראשון הצבע של העץ מגעיל, חשבתי על משהו בסגנון של לבן שמנת, או אפילו יותר בהיר.. וגם רואים שבספרי הובכל החלק הזה מעץ יש מלא מדבפים ומגירות, את כל זה אני לא צריך אני רוצה משהו יותר פתוח כזה בלי הרבה מחיצות וכל החלק העליון של זה איפה שיש ארונות גבוהים, לא צריך להיות כאילו אני לא רוצה שהספריה החדשה תהיה גבוהה. ועכשיו בקשר לעיצוב, אני גם לא סגור ממש... טוב מה אני מזיין בשכל .. אם למישהו יש איזה הצעות או המלצות. או הכי טוב אתרים כאלה של עיצוב ותמונות של חדרים שיתנו לי השראה... טוב, תודה!!

למעלה