עיצוב מחודש של חדר

natalyrst

New member
עיצוב מחודש של חדר

שלום, אני בחורה בת 18 שרוצה לעשות איזשהוא שינוי בחדר. אני גרה בבית יחסית חדש (3 שנים), והחלטתי היום שאם אני אעשה שינוי, לא גדול במיוחד, זה ירענן את החדר שלי. אני אתן רקע כללי על החדר: החדר הוא לא מאוד גדול, אך לצערי לא אוכל לתת מידות שלו כי אני לא בקיאה בעניין, הצבע השולט בו הוא בורדו: יש על הקיר לונג (בד כזה תלוי לקישוט) בצבע בורדו עם אפרסק, ספת קש עם כרית בצבע בורדו, ותמונה שגם בה שולט הבורדו. הקירות עצמם צבועים כמו שאר הבית, במעין אפרסק מאוד בהיר ועדין, וכמו חדר סטנדרטי אצלי יש מיטה, ארון, שולחן כתיבה וספה קטנטנה ונחמדה. הסגנון הוא קצת כפרי שאנטי כזה, אפשר להגיד. חשבתי על מנת לעשות שינוי מרענן לצבוע קיר אחד בצבע בורדו, אך עלו בי מספר שאלות: 1. החדר ממילא לא גדול במיוחד, אז בורדו יתן תחושה של חדר עוד יותר קטן, זה נכון
2. חשבתי לצבוע לא סתם בורדו חלק, אלא לעשות אפקט צבע כזה, שאני לא בטוחה איך הוא נקרא, אולי סופר ווש, שאת הטכניקה עושים בעזרת ספוג. מישהו מכיר ויכול להרחיב לי בתחום
המון תודה

damnuso

New member
שלום וברכה ...

אני בדר"כ רק קורא פה ....... אבל סתם גם אני עברתי אותה התלבטות לפני שנה כמעט ... יש היום לטמבור ונירלט כל מיני סוגי של אפקטים בצביעה .. אני התלהבתי מאוד מגוון מחליף צבעים ופנינה.. לו גוונים שמרחיבים את החדר מבחינה אופטית ולא קודרים כל כך... ובשביל האוירה הנחמדה אל תתיפסי לגווני שמתאימים אחד לשני כמו בורדו לבורדו לבורדו תינסי לשבור גוונים כמו בורדו עם לבן צהוב בהיר צבעים שיוצרים ניגוד

למעלה