עיצוב מטבח - דעתכם לתמונה

עיצוב מטבח - דעתכם לתמונה

שלום! יש לנו מטבח בצורת חי"ת שאנו עמלים על עיצובו. לאחר התחבטויות רבות, הגענו למשהו שנראה לנו נחמד. שרטטנו אותו בעזרת תוכנה של איקאה (אנגליה), אבל הרעיון הוא ללכת עם זה לנגר, כי התרשמנו שבחברות המטבחים המחיר גבוה מדיי. אז רגע לפני - נשמח להצעות והערות בקשר למטבח הנוכחי. אז - תמונה ראשונה - קיר א' וקיר ב'. שחר

ועוד אחת

הפעם קירות ב' ו-ג'. שימו לב שאחרי יחידת הבילט-אין בא, כמובן, המקרר, והקיר מסתיים בקיר נישה עבורו.

lank

New member
מטבחים../images/Emo68.gif

בתכנון מטבחים יש לקחת דברים רבים בחשבון... השאלה אם חשבתם על הכל. אני אישית רואה מספר בעיות בתכנון. מעל הכיריים לא הייתי מתכננת ארונות עם זכוכית - שמן ואדים יכתימו אותם במהירות. ביחידה של בילט אין הכוללת תנור ומיקרו ומעל ארון עליון - יש לחשוב מה מאפסנים. האם יש לזה שימוש היות והיחידה גבוהה מאוד. אולי כדאי להנמיך אותה מעט שהגישה אליה תהיה נוחה יותר. ובכלל - אישית אני מעדיפה להוסיף יחידה גדולה באזור של הבילט אין שבה יהיה ארון גבוה בעומק של 60 ס"מ ( שיכול להכיל הרבה מאוד ) ואז אפשר לוותר על היחידה שמעל הכיריים. ואם את מעוניינת עדיין להתקין קלפות זכוכית אז אולי לתכנן שתי קלפות יפות משני צידי החלון בקיר שבו מותקן הכיור. יש עוד נקודות נוספות שהייתי מצביעה עליהן אך אי אפשר לעשות זאת בצורה מהירה וחובבנית. אני ממליצה שתפני אל מעצב מטבחים או נגריה שמחזיקה מעצב ושם יתנו לך פתרונות. אם את זקוקה לפרטים של נגריה - יש לי נגריה מעולה שאני עובדת איתה. השאלה באיזה איזור את. ובכל אופן שיהיה לכם בהצלחה.

בשרטי

New member
תורידו את הקלפות מעל לכיריים

ותתקינו קולט אדים,מנסיון שלי לא ממלץ בכלל ארון מעל כיריים (גם אם תחליטו על קולט שטוח זה לא כדיי) תתחדשו!

Hadas01

New member
העצה שלי...

תחליפו את המיקום של הכיור והכיריים. היתרונות: 1 - אין צורך בקולט אדים היות והגז הוא מתחת לחלון. זה חסכון משמעותי בכסף ובטרחה של לנקות אותו. 2 - אתם יכולים להשאיר את מקום האחסון מעל לכיור, שכן הוא לא ינזק, או אפילו להפוך אותו למייבש כלים.

היי שחרחורת,

ישנם כמה פרטים שלא נראו לי בתוכנית - קלפה מעל כיריים בוודאי שאינה פרקטית, אולם קלפה כפולה בעייתית, משום שמילא הפתיחה אבל איך סוגרים ? כיריים מתחת לחלון לא מוצלח - מאותו הגיון של ויטרינה מעל כיריים, קשה מאד לשלוט בלכלוך, ומדובר על השפרצה של שמן שהופך לקשה מאד לניקוי. תוכנית המטבח נראית שבלונית מבחינת העיצוב, לא הייתם רוצים יחידות דקורטיביות פתוחות / סגורות ,משחקי גובה, מדפים ? המלצה אישית וחמה על נגרייה מעולה נעזרתי בה רבות, עובדת בסטנדרטים של החברות הגדולות במחירים יותר קטנים ושירות עם חיוך, נסי את קובי 057-7582868, לנגרייה יש מעצבת .

שלום אלה

תודה על הערותייך! לגבי הקלאפה מעל הכיריים - אני לא ממש סגורה עליה, אבל להערותייך - האם קלאפה בגובה 85 ס"מ מעל הכיריים עדיין מועדת לפורענות? אציין שאנחנו לא נוהגים לטגן בדרך-כלל (מעבר לטיגון של בצל וכו' לפני הכנת תבשיל), ולכן גם ויתרנו על קולט אדים (אין לנו כרגע, ולא מורגש חסרונו). לגבי סגירת הקלאפה - אכן, אבוי! אם כך, אם תהיה קלאפה, זאת תהיה קלאפה יחידה. שבלוניות - אני קצת חוששת להתחיל בכל מיני משחקי גובה שתופסים את העין, שאולי יהיו לטעמי היום אבל יימאס מהן מחר. כך גם בחירת הצבעים. אני אולי קצת שמרנית, ואולי פשוט עוד לא ראיתי משהו אחר שמצא חן בעיניי. יחידות פתוחות ומדפים הן לא כל כך בשבילנו, כי אנחנו בית מוכה אבק (קומת קרקע, כלבים). אולי רק אותה קלאפה יחידה, שגובהה הוא בין הארונות העליונים, תתן מקום להנחת עציצונים ועניינים דקורטיביים אחרים, מקום שהוא מספיק גבוה כך שלא נראה את האבק... אשמח לנסות את קובי - היכן בארץ הוא נמצא? יום יפה לך - גשם, רוח וחיוכים! שחר

היי שחרחורת, השם מדליק אם לא

ציינתי, ודווקא מראה על הומור והרפתקנות. הויטרינה מעל הכיריים מועדת לפורענות הן מבחינת ניקיון, לשמן יש נטייה לטפס למעלה וכך גם לאדים ולשאריות תבלינים והן מבחינת השימוש. זו גם הבעייה עם קולטים דרך אגב, הם יפים והחזקים מביניהם באמת עושים משהו, אולם השמן שנתפס בהם קשה מאד לניקוי. אפשר לעצב את המטבח בצורה שונה כך שיתווסף לו יופי ואני מאד מבינה אותך מבחינת אבק . לקובי אלבומים של עבודות קודמות , תמונות של מטבחים רבים בעלי סגנון וצבע שונים ולפעמים משונים, אני בטוחה שהמעצבת שלו תוכל לעזור לך לבחור את המתאים ביותר . העבודות שלו בין גדרה בדרום לאזור זכרון יעקב בצפון וכל מה שבאמצע. אני מחכה לגשם בכיליון , משוגעת על הגשם הראשון לגבי החורף עצמו, נו טוב זה כבר סיפור אחר... שיהיה לך יום נפלא.

למעלה