עיצוב מכתב לפולין

עיצוב מכתב לפולין

שלום לכולם חברה שלי נוסעת בשבוע הבא לפולין מטעם הצבא. והכנתי לה מכתב (מצורף) שיינתן לה בהפתעה באחד מהרגעים הקשים בטיול. אשמח אם תוכלו לעצב לי רגע מתאים למכתב שכתבתי. עליי למסור זאת מחר למשלחת. אודה לעזרתכם הדחופה תודה מראש ליטל

אני לא מעצבת אבל...

קראתי בעיון את מכתבך ,והשורה הזו צרמה לי מאוד: "אני רוצה לבקש ממך שלמרות העצבות תביטי על חצי הכוס המלאה ותזכרי כי בזכותם של קורבנות אלו יש לנו היום מדינה" ! במקרה השואה אין חצי כוס מלאה רק ריקה... אני הבנתי את כוונתך אך כשאשת מילים...אני שוב מדגישה שמשפט לא נשמע טוב בכלל. תודה על ההקשבה ורד

לקחתי לתשומת ליבי למרות ..

שזו לא הייתה הכוונה..והורדתי את המשפט. מצורף הקובץ. אודה לעזרתכם. ליטל

מלאכיית

New member
בקשה :)

האמת שממש לא נתת כיוון לעיצוב, אז ניסיתי מה שאני חושבת שמתאים, משהו רגוע, לא יותר מפציף- עדין ונעים לקריאה
מקווה שאהבת

תודה רבה ךשתיכן...

תודה רבה לשתיכן על העזרה ויצא יפה מאוד. בשל המעמד נראה לי מתאים יותר הדוגמא שלך שהינה צבעונית פחות ואכן רגועה ולא מפציצה ... אהבתי את הדגל במיוחד, אך הייתי רוצה לבקש אם אפשר להוסיף קצת רקע בצבע עדין , ורגוע... שוב תודה רבה ליטל

תודה רבה לשתיכן....

תודה רבה לשתיכן על העזרה ויצא יפה מאוד. בשל המעמד נראה לי מתאים יותר הדוגמא של מלאכית שהינה צבעונית פחות אך זאת רק בשל המעמד ..שניהם מקסימים. אהבתי את הדגל במיוחד, אך הייתי רוצה לבקש אם אפשר להוסיף קצת רקע בצבע עדין שוב תודה רבה ליטל

מלאכיית

New member
קוקייי אני אהבתי ../images/Emo23.gif ונאחזת באהבה-

תנסי אולי להדפיס על דף באיזה צבע שבא לך, כהה זה יהיה הכי יפה לדעתי!

יש מצב שתגדילי לי קצת את הכתב ? ....

וגם שתעשי לי רקע בהיר יפה בכל זאת כי פשוט אני שולחת את זה למישהו שמרכז עבורה את המכתבים ואני לא יודעת אם הוא יוכל להדפיס על דף כהה מיוחד.... שוב תודה רבה על העזרה המהירה אתם תותחים פה ! ליטל

מאוד מעריכה אותך

ליטל על ההקשבה וההתחשבות. תודה רבה!!!! והעיצובים מרגשים מאוד מקול הלב ורד

למעלה