עיצוב סלון

Benten

New member
עיצוב סלון../images/Emo3.gif

שלום אני כרגע שוכרת דירה והסלון בה ע-נ-ק-י אחרי שהכנסתי קצת ספות שולחן וטלויזיה יש עדיין משטח גדול לבן. גם אחרי שתליתי כמה ציורים שעשיתי בגודל של A3 הסלון נראה גדול ומשעמם. מה אפשר להוסיף לקירות ולחלקם העליון בשביל שלא יהיה כזה...לבן? נא לקחת בחשבון שאני שוכרת וכל מה שאשנה אצטרך לשנות מחדש לפני היציאה מהדירה. אז השימוש בסטנסילים מפחיד אותי שאני לא יצליח להוריד אח"כ כמו שצריך תודה מראש!
 

etilly

New member
מה אם...../images/Emo4.gif

תצבעי את אחת הקירות בצבע שימשוך קצת תשומת
?? או אולי. לכסות קיר שלם בפוסטר ענק?????? אפשר להגדיל כל תמונה שתרצי לגודל היסטרי. או אולי תציירי בגיליונות יותר גדולים מ-A3? עציצים, מה עוד??? אחשוב ואחזור
 

Benten

New member
התלבטות

עדיף אולי לתלות איזה בד לונג גדול שיכסה את רוב הקיר? איך אפשר לתלות אותו? ואגב-אני רוצה כל מיני דברים יחודיים שיוסיפו שיתלו על הקירות כמו פרפרים וכאלה אבל אני מפחדת מאובר קיטשיות... אני פשוט לא רוצה סתם תמונות-יש כבר מספיק
 

melodynoa

New member
יש לי רעיון

להורים שלי יש סלון היסטרי בוילה. מה שהם עשו מזה, זה שתי יחידות. ב3/4 הם שמו ספות של 1,2, ו-3, שולחן אירוח נמוך, ומזנון, ומאחורי הגב של אחת הכורסאות הם שמו עוד שטיח, את הפסנתר שהיה לנו (עכשיו הוא איתי ועם החבר שלי), מזנון קטן יותר, ובקיצור, הסלון הגדול הוא בעצם שתי פינות. אפשר לשחק שם, יש שם סוס עץ קטן לנכדה, וזהו.
 

geni1

New member
כמה רעיונות../images/Emo62.gif../images/Emo62.gif

1)אפשר לשים כמה ספריות . 2)לצייר על הקירות(אם יש לך כשרון...) 3)לשים שטיח צבעוני וגדול. 4)לתלות וילון. במגזין של איקאה יש רעיונות ממש לטעמי בעיצוב של סלון - לדעתי זה ייתן לך כיוון. בהצלחה!
 

maxsivan

New member
רק ציורים מקוריים בטקסטורת אבן

שימי לב לציורים המצורפים, הם גונבים את ההצגה בסלון
 
למעלה