עיצוב עמוד בסלון

ורה1

New member
עיצוב עמוד בסלון

שלום רב!יש באמצה סלון פטיו- רוצים לא ליסגור פאטיו עם חלון הזזה(,,כמו ש תיכננו קודם)אנו סוגרים בגג- שלא היכנס גשם)גם יש שעלות,, ו בפאטיו אנו רוצים - פינת אוכל, מקום כמו9 מ"ט העמוד כמו בתמונה יש למישו עוד דימיון לעיצוב עמוד , תודה רבה ורה

0 אור 0

New member
העמוד שלנו

עדיין במסגרת הדמיון , אז אני לא יכולה לשלוח תמונה. התוכנית שלנו: צד אחד של העמוד מצופה בקרמיקה דמוי אבן בצע חום (זה כבר התבצע) באותו צד מתוכננת אדנית מגזע עץ פראי, עם צמחיה ירוקה, שלתוכה יורד מפל מאבני בזלת. האדנית תתחבר בהדרגה ל"מזנון" שנמצא בצד השני של העמוד ובו מקום לטלויזיה, וידיאו וכו' צד המפל פונה לכניסה, לפינת האוכל ולפינת זולה קטנה צד המזנון פונה לפינת הישיבה בסלון (הכל כמובן מרחב פתוח אחד - מופרד רק ויזואלית)

ורה1

New member
עיצוב

שלום לכולם! בתוכנית ביתי פאטיו -9מטר סגור עם 2חלון הזזה פינה- באמצה סלון, ובגג פתוח,, המליצו לי ,, ליסגור גג עם סקילה שלא יכנס אבק,,,גשם כמובן,(,אולי אחרי טופס4) עם אפשר?? אין לי יעדה,,כי בתוכנית פאטיו פתוח.עשיתי גם ניקוז,, במקום גן כתיכננתי ב פטיו היה פינת אוכל, ו אין צורך ב חלון -הזזה, ו היה לי עמוד ב אמצה סלון כמו ב תמונה עם יש למישו דימיון איך לעיצב עמוד?תודה רבה

למעלה