אני מבינה שהדלת נפתחת על הקיר
שבו ניצבת הויטרינה.... אמנם חסרה לי תמונה של הכיוון השני (מבט הפוך בדיוק- מהספות לעבר הדלת והמצלמה שבתמונה הנוכחית), אבל אנסה לעזור בכל זאת. וטרינה או נישה תהיה קצת בעייתית, בגלל כיוון פתיחת הדלת. אפשר להתגבר על בעיה זו באמצעות נישה או רהיט מותאם בדיוק, כך שהדלת, ובעקר הידית, לא יעשו שמות בהם. פיתרון אחר, הוא להחליף את כיוון פתיחת הדלת (עסק יקר לכל הדעות, ביחוד אם מדובר בדלת כניסה ביטחונית). אני לא אוהבת כשיושבים עם הגב לדלת, לכן הפיתרון האחר שלי קצת שונה. הייתי מציעה לעשות קיר נמוך מגבס, בגב הכורסא שפונה לדלת, בהמשך ישיר לקיר (שיהיה כאילו מול הדלת). גובה הקיר ינוע בין 90 ס"מ לבין 200 ס"מ (גובה הדלת). הקיר יכול להיות קיר מלא עד גובה 110, וממנו והלאה מין קיר בנוי שיש בו חלונות לתוך הסלון (בהם אפשר להציג חפצי נוי). קיר כזה יצור הפרדה יותר ברורה בין ההול לסלון (תמיד תוכלו להשעין רהיט על הקיר הזה בהול), ויעניק פרטיות לשוהים בבית (לא כל מתרים/שכן שעומד בדלת צריך לראות את פנים הבית). מרגע שנוצרת ההפרדה הזו, תוכלו להדגישה באמצעות צביעת ההול והסלון בצבעים שונים, אולטשטש אותה, בצביעה באותו הצבע. בהצלחה