עיצוב של הבית

עיצוב של הבית

איך אתם רוצים שהבית שלכם יראה ומה תשקיעו בשביל זה? אומרים דירה נאה מרחיבה דעתו של אדם... שאני הולכת לבתים של חברות נשואות אני רואה בית נחמד אבל לא מטופח. כל הזמן יש אבק בחלון או שהכיור מלוכלך(לא ברמה של לכלוך מגעיל אלא מסבון שהתייבש וכיו"ב) בחדר שנה מצד אחד הוא צבוע יפה ומצד ויש תמונה יפה ומצד שני הספריה "מזנוחה". וזה לא עיניין של יש/אין כסף. זה עיניין של אסתטיקה. אני רואה דברים כאלו אני יכולה להשתגע...

kiss 18

New member
רק ראיתי נושא

עיצוב של בית, ונידלקתי. הזכרת לי נשכחות, היתה תקופה ארוכה שבכלל רציתי להיות מעצבת פנים... (כרגע אני בכלל בעיסוק אחר לגמרי ושונה בתכלית) היה לי המון מגזינים של עיצוב בית, היה שנים שהיה "ריהוטים" בתל אביב אם את מכירה ושמעת, הייתי הולכת ואוספת המון קטלוגים משם, הייית חוזרת עמוסה ומלאת רעיונות.. בכלל יש לי משיכה לכל מה שקשור לעיצוב ואסטטיקה. וזה נשאר. קיצר, הבית שלי יהיה יפה...

kiss 18

New member
אתה

יותר מידי טוב בשבילי.... לא מרגישה ראויה.......................

kiss 18

New member
נוו, אמרתי לך

יותר מידי טוב בשבילי... סתם... אני תפוסה. אבל עדיין יכולה לעצב לך, ז"א לכם...

עיצוב הבית

זה תחום העניין שלי.., נושא שמאד חשוב לי, ובכלל כל הקטע של אסתטיקה וניקיון הבית..

קליט

New member
סימנים של סבון או קצת אבק לא מפריע לי .

אבל בהחלט זה נושא חשוב ביותר , ומה שיותר חשוב זה שלא יזיזו לי דברים בבקשה ! .

עיצוב ואדריכלות

זו הנישה שלי!מקצוע שלי.. כמובן שזה דבר שמאוד חשוב לי וני שמה עליו דגש. ו..ני בבית שלי אשקיע!ני כבר מחכה ליישם כמה רעיונות משוגעים שכרגע אמשלי לא נותנת לי לעשות בבית. ו..את גם הזכרת ניקיון וטיפוח-זה קשור לאישה עצמה,ולא לעיצוב.. ואישה שמזניחה את ביתה זה בעע..

יש לי רעיון

במקום לכתוב כל שני וחמישי שאת לומדת אדריכלות. תוסיפי את זה במקום אם הכוס..... זה כבר משעמם.

למעלה