עיצוב תמונה משפחתית

עיצוב תמונה משפחתית

ערב טוב לכם חברי האתר . אני חדשה באתר וראיתי את כל העיצובים היפים באתר .מאוד התרשמתי ומאוד רוצה ללמוד איך מעצבים אלבומים . צבעתי את כל הסלון בצבע שמנת ורציתי תמונה מרכזית מעוצבת של המשפחה . ומאוד אהבתי את היעצובים עם המילה משפחה באנגלית מישהי יכולה לעצב לי . אשמח מאוד עם מישהו יוכל לעזור לי . ועוד בקשה אחת אם מישהו מכיר סדנא או שיעור פרטי לעיצובים מוכנה לשלם. שיהיה לכולם ערב מקסים . בתודה קרן יוסף

תשלום

רציתי רק לדעת עם על העיצוב ועל כל בקשה אני צריכה לשלם . מקווה שלא תצחקו פשוט מאוד אני חדשה ומעדיפה לדעת קודם . קרן

אשמח לעצב לך את התמונה המשפחתית

אבל לא הבנתי מה בדיוק.... ולגבי סדנאות לעיצוב אלבומים - את מוזמנת להציץ בסדנאות שלי: הנה כאן - יש שם לשונית סדנאות למעלה בצד שמאל וגם כאן יש דוגמאות

תמונה משפחתית

תודה רבה לך ענת שענית לי כזה מהר. זה לא חייב להיות עם הילה משפחה באנגלית .אפשר אפילו כמו קולז משהו מיוחד לסלון אני צריכה לצרף עוד תמונות ? בתודה קרן

מעוניינת לשיעור פרטי

שלום לך ענת ראיתי באתר שלך את כל העיצובים ומאוד התלהבתי מעוניינת מאוד ללמוד איך אני יוצרת איתך קשר מוכנה לשלם כל מחיר לא להגזים אבל מאוד מעוננית ללמוד בתודה קרן יוסף

שליחת תמונות

רציתי לדעת אני צריכה לשלוח כל פעם תמונה אחת או כמה תמונות.כי אני שלחתי אחד שלי עם בעלי ושל כל אחד מהילדים לבד ואחד של שלושתם ביחד .אני לא יודעת עם הכל הגיע אליך ענת .

כמה שאלות:

1. לאן שלחת? למייל שלי או למסר שכאן - לא הגיעו תמונות. 2. כאן בפורום אני רואה רק שתי תמונות: אחת שלך עם בעלך - זאת שעיצבתי, ועוד אחת של הילדים. 3. מה בדיוק את רוצה לעצב? דף שמכיל את כל התמונות ? - למה את מתכוונת בקולאז' יש הרבה סוגים... 4. בכל הבלוגים שלי מופיעה כתובת ה- e-mail שלי. 5. שלחתי לך מסר איך ליצור איתי קשר טלפוני לדברים שהם פרטיים ולא קשורים לפורום. יום נעים ענת

למעלה