עיצוב תעשייתי- קורס קצר בחולון ?

nushi82

New member
עיצוב תעשייתי- קורס קצר בחולון ?../images/Emo35.gif

שלום לכולם ! שמעתי שיש קורס בן 56 שעות בלבד במיכללה האקדמית בחולון, קורס לעיצוב תעשייתי שמיועד גם למטרת מכינה אך לא רק. -מישהו אולי שמע או יודע משהו על הקורס הזבה או אפילו הישתתף ויש לו המלצה או להיפך עליו? -מישהו מכיר את אורי בן צבי שמעביר את הקורס הנ"ל? אולי מישהו מכיר עוד מקומות שעושים קורסים קצרים לעיצוב תעשייתי שהם לא מכינה אקדמית? תודה על כל מידע שינתן בנושא ליאת

הקורס הנ"ל אינו מהווה מכינה.../images/Emo97.gif

הקורס נעשה על מנת לתת רקע בעיצוב והוא אכן עושה את זה בצורה טובה. המרצה בקורס לא יכול ממש לראות מה קורה עם כל אחד שם,איך הוא מתקדם וכו' ,כי סה"כ יש לו איזה 30 תלמידים... ובנוסף,אף אחד לא רוצה להנחות צמוד מידי לגבי התיק עבודות. מה יהיה אם לא תתקבלי לשם?תגידי להם שהם הנחו אותך לעשות את התיק הזה והם כאילו לא מקבלים את עצמם...??? אני מציעה לך לבחור במכינות הפרטיות ובעיקר בכאלה שיש כמות קטנה של סטודנטים. את מוזמנת לבוא לפגישה אישית בפפריקה - המכינה לעיצוב,בעיקר אם את מתעתדת לעיצוב תעשייתי,כי זו המומחיות שלנו! צרי קשר עם מאיה 03-5612029 ותקבעי פגישה אישית איתי. בהצלחה, יפעת שגב מנהלת הפורום

nushi82

New member
עיצוב תעשייתי קורס קצר בחולון

תודה יפעת אך אני אנני מעוניינת במכינה אלא בידע כללי על עיצוב תעשייתי אנני צריכה להכין תיק עבודות רק ללמוד על קצה המזלג מה זה עיצוב תעשייתי פשוט רציתי להיתייעץ כאן בפורום אם מישהו כבר עשה את הקורס הזה במכללה האקדמית בחולון בהנחיית אורי בן צבי ואיך הוא היתרדם?, אם יש המלצות עליו תודה ליאת

יש ספר מצויין בנושא../images/Emo97.gif

תולדות העיצוב,בדיוק לקחתי אותו הביתה,אז אני לא זוכרת מי כתב . אם זה מעניין אותך אני אאתר את השם. יפעת שגב מנהלת הפורום

למעלה